PR CUAET
-
за їх даними я ще не покидав неньку 😁
-
Тому в кого нема часу часу більше чекати треба йти під мерію чи може хто зна як петицію якусь зробити до влади манітоби … Бо там ті індуси зараз нароблять шуму, вже аж бісять вони
-
та ок, але вимоги до документів для перетину також не змінились за законом
-
Я їм вчора дзвонила, теж не з'єднали з оператором. Мабуть зранку краще дзвонити, коли в них робочих день починається.
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/posvidchennya-osobi-na-povernennya-v-ukrayinu-t-zv-bilij-pasport
-
Чи можуть бути труднощі з відбором паспорту з консульства? Або довідки? Якщо подались до підписання. Як думаєте?
-
Це індивідуально і залежить від вибірки Онтаріо. Мені notice прийшов за 10 днів після реєстрації в ЕЕ, але я Healthcare NOC
-
В провінції е ліміти скільки номінацій на рік вони можуть видати
-
Читайте pinned 👆🏼
-
Доброго дня, може хто з таким стикався, подали заявку на федеральний етап по номінації non express entry і зараз виявилось, що не доплатили повну суму за пр, що в такому випадку робити? Чи не повернуть аплікацію взагалі назад?
-
OINP EE: HCPS 2. Зробили аккаунт ЕЕ -> сидіть і чекайте в пулі допоки провінція не зацікавиться в вас-> надходить NoI-> подаєте аплікацію на номінацію Здебільшого проходять деяки ноки Tech & Healthcare. Прохідних бал CRS range коливається від 460 до 485: якщо нижче draw CRS range = не отримуєте ІтА; якщо вище draw CRS range = не отримуєте ІтА;
-
закон підписаний непрезидентом- оце вся регламентація для 😁
-
Если вас не затруднит, можно ссылку скинуть или как искать?
-
Я також вибрав Онтаріо і проживаю тут весь час. А через скільки часу Вам прийшов цей нотіс?
-
Там есть нюансы. Если выехали после февраля 22 года то по каким документам, плюс если не через официальный погран пост. Я в аэропорту проходил ещё до тех событий
-
Дякую, але в нашому випадку саме rprf fee проплачено, а недоплата по process fee
-
Електронне звернення dpsu.gov.ua/ua/Elektronne-zvernennya/
-
Дякую, спробую
-
Жесть просто
-
Тільки вдумайтесь: не випускають за кордон тільки за УСНИМ розпорядженням прикордонникам. Слава нації.
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago