PR CUAET
-
Залежно від фірми, на голову квебецькі - ні, моя компанія прийняла мій диплом без евалюаціі, але він англійською
-
Мне через 5 недель.
-
Надежда и Вера
-
та нема за що. як отримаєте PR - тоді відкоркуємо шампанське🍸
-
Откуда вообще информация что сегодня слоты будут?
-
Спробуйте в додатковій формі /там десь повинна бути така можливість/ написати пояснення для офіцера…
-
Вроде отменили
-
Можу і тут перекопіпастити😂
-
Месяц ещё есть
-
Так подписан же уже о мобилизации.. или речь ещё о каком-то законе?
-
І Гена
-
З нотаріусом ризиковано, але як мені тут писали, що я всіх відмовляю, бо сам в консульство їздив) Апостиль квебеку байдужий (наразі)
-
Вірити Веніславському - себе не поважати))
-
Нет не отправляют
-
В законі написано,що всі громадяни України,що знаходяться на військовому обліку, та на данний час знаходяться закордоном,мають оновити свої дані в ТЦК.
-
Ребята! Обязательно ли подгружать электронное фото? Или только скан с 2х сторон в виде пдф файла?
-
Не знаю чи все заповнила у формі правильно бо вже 10 роб днів як чекаю , дуже хвилююся
-
Добрий вечір.Скажіть ,будь ласка,якщо робити паспорт через ДП Документ,чи є відправка паспортів потім до Канади,і скільки це триває?
-
⚡️Чоловіки за кордоном не отримають повістки, адже ТЦК не зможе їх вручити – Веніславський Він зазначив, що такі чоловіки «мають оновити дані в консульствах, щоб працівники ТЦК розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні». Телеграмна служба новин | Підписатися
-
Телефонувала, але навіть не зʼєднує, кажуть, що лінії занадто зайняті, дякую, буду й далі намагатися додзвонитися)
12 Jan 2024, 17:45
5 minutes ago