PR CUAET
-
Консульство України в кожній іноземній державі то є територія України
-
Скажіть будь ласка ,якщо мені продовжили WP, а чоловіку ні ,чи можна йому продовжити на основі мене ?і також як продовжити дитині ,коли зробимо новий паспорт
-
Вот, как пример, по CUAET влк в Канаде бесплатно. Проходим и отправляем в тцк. Откосить не получится. Взятку здесь никто не даст. Ну это так , типа шутка, если что😉
-
Да. Там фильтр будет стоять - годен 😂
-
А що таке «відкрити селф емплойд»? Ви маєте на увазі GST аккаунт?
-
Доброго Вечора, wealthsimple вже платний став?
-
До этого закону в большинства «уклонения» не возникало
-
Якщо є запит здебільшого він має на всі документи що «під питанням» Проте, чисто теоритично, може бути доказ шлюбу чи proof of funds, на приклад
-
Бл....то до чого тут почекаємо Говоримо про факту що зараз...
-
Мне пока кажется что Канада вполне может и стать на сторону украинского государства в плане охоты за людьми мужского Пола с украинским гражданством. Надеюсь, что я ошибаюсь.
-
Ще почекаємо подальших законів і указів, але навіть зараз є Кримінальна відповідальність за ухилення від мобілізаціїза ухилення від призову на строкову військову службу, військову службу за призовом осіб офіцерського складу, винну особу може бути притягнуто до кримінальної відповідальності за статтею 335 Кримінального кодексу України у виді обмеження волі на строк до 3 років.
-
Дії над заявкою починаються тільки після AOR
-
дзвоніть...
-
Поділіться будь-ласка посиланням, де можна побачити перелік країн та устав у яким брати довідку про несудимість. Дякую.
-
Нєа
-
і так всі 300к назад в лімузині😂
-
Пришла одна карта на депенданта, а на основного аппликанта нет. У кого-то так было? По логике должны ведь одновременно две выслать. Не понятно, толи логикой не руковолствуются, толи вторую карту в пути потеряли. Есть ли смысл звонить им и узнавать?
-
в мене так і не запросили мілітарі доки пхд пронесло)
-
Добавлю, и дипломатический автомобиль, а также любое судно в любом порту под флагом Украины это территория Украины. Так что зашел в посольство дальше в дипмашине в порт и поплыл хоть по воздуху хоть по морю. Поправьте если не прав.
-
Мілітарі рекордс не у всіх запрошують, довідка про несудимість з дії підходить.. А от паспорт проблема))
12 Jan 2024, 17:45
Post 136932 of 386701
9 minutes ago