PR CUAET
-
Мы в начале декабря отправили , писала на имейл, сказали у кого нет Дии. Ждать долго от 3х месяцев и до когда им захочется, читала некоторые через 5-6 месяцев получают.
-
Дякую вам гарно за відповідь , не хотіла спамити , просто написала у два чати . Так як дізналась тільки вчора про це ) Гарно дякую вам за відповідь , та ще раз вибачте .
-
На візу вам треба окремо подавати. Це два різних документа - візітеррекодс, що ви отримали і сама віза. Аплікації різних. Знайдіть в ютубі як податися на візу Канади із Канади. І подавайте на базі отриманого візіторрекодс
-
Кассандра, дякую. Так, у мене CUDET закiнчеться у серпнi 2025. I тому така сама дата
-
До речі - ви на стадіперміт їй не подавали? Цей документ був би краще, ніж візіторрекодс
-
Чекаю з минулої середи
-
А дали візіторрекодс всього на рік до серпня 2025 - це тому що у вас воркперміт тільки до серпня 2025? Бо у неї ж новий паспорт і вона могла отримати на 3 роки.
-
100% шансы. вытягс дии или МВС надо делать для того, чтобы ускорить процесс.
-
Стадіперміт школяри теж можуть отримувати, по бажанню. На відміну від візіторрекодс - він не перестає діяти, коли виїхали за межі Канади . А в 16 років ще можна було податися і на воркперміт
-
Ще не подавав. Паспорт мiй до 2026 та Канадська вiза, але маю другий паспорт до 2032
-
А такой вопрос кто-то ходил сам в консульство чтобы получить справку о несудиомсти с вытягом с Дии или МВС ? Какая там процедура? Надо ли регестрироваться где-то? я так понял, что анкету надо заполнить всеравно, ту которая на сайте, и money order тоже нужно приносить? как долго это делается если приходишь сам в посольство? Если не сразу, тогда надо оставлят ьсвой паспорт там , или тоже делать ксерокопию первой страницы? можно чтобы другой человек принес все твои данные/документы (паспорта, справки, анкеты, money order ) и получил эту справку за тебя ?
-
Нi, не подавали на стадiпермiт, бо вона ж в школi ще, 16 рокiв
-
А ви на новий воркперміт не подавали? Чи у вас і паспорт до серпня 2025?
-
Не потрібно. Поміняйте номер на канадський, для цього звяжіться з оператором з головного сайту банку( якщо це приват) і буде вам щастя
-
Подати на воркпермiт, стадіперміт, на візу?
-
Дякую, я не знав. Їй не можна буде виїхати, навіть принаявності канадської візи? Visitir records перестане діяти? Порадьте, будь ласка, зараз ми можемо щось зробити ще?
-
Ну по спрощеному процесу CUAET на воркперміт - вже після 31.03.2024 і не податися.
-
Можна деталі
-
Щиро Вам дякую!! Yes, I'm lucky 🙏🏼 It would be more correct to say that God loves me. And He loves you too 😉❤️
-
Дуже вдячен. Ви глибоко в темі!) Ви - міграційний консультант? Можу я написати Вам в особисте повідомлення?
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago