PR CUAET
-
Подати на воркпермiт, стадіперміт, на візу?
-
Дякую, я не знав. Їй не можна буде виїхати, навіть принаявності канадської візи? Visitir records перестане діяти? Порадьте, будь ласка, зараз ми можемо щось зробити ще?
-
Ну по спрощеному процесу CUAET на воркперміт - вже після 31.03.2024 і не податися.
-
Можна деталі
-
Щиро Вам дякую!! Yes, I'm lucky 🙏🏼 It would be more correct to say that God loves me. And He loves you too 😉❤️
-
Дуже вдячен. Ви глибоко в темі!) Ви - міграційний консультант? Можу я написати Вам в особисте повідомлення?
-
Доброго! У кого який таймінг по PNBNB? Скільки часу на пул? На номінацію? На федеральний етап? 65 балів. Дякую
-
Вона може спокійно вирізати та повернутися, якщо отримає візу. По поверненню - можна в аеропорту пійти до офіцера та попросити виписати новий візіторрекодс. Офіцер може це зробити і ви його отримаєте або відразу або по пошті. Також вона може бути ще 6 місяців у легальному статусу після повернення просто по візі. Але наприкінці 6 місяця на неї знову треба подати на візіторрекодс, бо їх батько має воркперміт. Щоб її статус залишався легальний
-
Nice words. Thank you! ❤️
-
Нет. У вас же уже пошел процесс федеральный
-
Здравствуйте,я заказала по электронной почте.Оплачивала через Paysend. Заявку приняли,отправили,жду
-
Доброго дня. Як вважаєте, чи буде процес іти швидше, якщо відправити запит на довідку з Кдмонтону до Оттави?
-
Ну це вже ніхто не знає, що лікар зробив добре, що погано, прийшов до запит, ми зробили)
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи потрібно просити про extension of nomination, якщо вона закінчується в кінці квітня. Ми на етапі, як вже місяць здана біометрія та написано що мед. огляд completed. Останній апдейт нашого профілю 15 березня. Дуже дякую за відповідь!
-
Доброго дня всім! Підкажіть, будь-ласка, чи є сенс брати довідку про не судимість в Польщі за день до відльоту до Канади? Чи потрібно обов'язково брати довідку вже після того як виїдеш з Польщі?
-
Мій брокер з БС
-
А виходить це працює тільки для тих у кого ПР
-
Ого зрозуміла, я думала якщо платиш 20% перший внесок то ніяких страховок і замороження коштів не потрібне
-
Доброго дня. У мене у дітей Український паспорт для виїзду за кордон закінчується 04/2025, також і канадська віза, і звичайно visitor record. Порадьте будь ласка план дій мені потрібно зробити. Дякую за пораду.
-
Один
12 Jan 2024, 17:45
Post 137353 of 389858
less than a minute ago