PR CUAET
-
Вона може спокійно вирізати та повернутися, якщо отримає візу. По поверненню - можна в аеропорту пійти до офіцера та попросити виписати новий візіторрекодс. Офіцер може це зробити і ви його отримаєте або відразу або по пошті. Також вона може бути ще 6 місяців у легальному статусу після повернення просто по візі. Але наприкінці 6 місяця на неї знову треба подати на візіторрекодс, бо їх батько має воркперміт. Щоб її статус залишався легальний
-
Nice words. Thank you! ❤️
-
Нет. У вас же уже пошел процесс федеральный
-
Здравствуйте,я заказала по электронной почте.Оплачивала через Paysend. Заявку приняли,отправили,жду
-
Доброго дня. Як вважаєте, чи буде процес іти швидше, якщо відправити запит на довідку з Кдмонтону до Оттави?
-
Ну це вже ніхто не знає, що лікар зробив добре, що погано, прийшов до запит, ми зробили)
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи потрібно просити про extension of nomination, якщо вона закінчується в кінці квітня. Ми на етапі, як вже місяць здана біометрія та написано що мед. огляд completed. Останній апдейт нашого профілю 15 березня. Дуже дякую за відповідь!
-
Доброго дня всім! Підкажіть, будь-ласка, чи є сенс брати довідку про не судимість в Польщі за день до відльоту до Канади? Чи потрібно обов'язково брати довідку вже після того як виїдеш з Польщі?
-
Мій брокер з БС
-
А виходить це працює тільки для тих у кого ПР
-
Ого зрозуміла, я думала якщо платиш 20% перший внесок то ніяких страховок і замороження коштів не потрібне
-
Доброго дня. У мене у дітей Український паспорт для виїзду за кордон закінчується 04/2025, також і канадська віза, і звичайно visitor record. Порадьте будь ласка план дій мені потрібно зробити. Дякую за пораду.
-
Один
-
Правильно. Подовжити паспорт можна лише одного разу.
-
Скільки разів можна, продовжити паспорт?
-
Якщо дитина старша 12 років, то присутність дитини у консульстві у Едмонтоні обов'язкова. Щоб забрати паспорт, у дитини беруть відбитки пальців (дружина забирала дитячий паспорт і вони пройшли цю процедуру). Без дитини паспорт не віддадуть. Ще пробували винести їй мозок через те, що заяву на паспорт подавав я (батько), а паспорт забирає вона. Типу, в них прийнято, що паспорт має забирати той з батьків, хто подавав заяву. Лиш аргументи: ось дитина, ось свідоцтво про народження, ось її старий паспорт, ось візітор рекорд, ось внутрішній український паспорт дружини, ось агресія до вас стосовно правил, про які ніде не написано, ось агресія до вас стосовно того, що мати не має права забрати паспорт дитини, бо вони придумали собі якусь внутрішню бюрократію, а не керуються законами України. Тож, документи, дитина поряд, яка каже, що живе з мамою і татом і агресія допомогли забрати паспорт. Агресія зіграла важливу роль, це обов'язковий компонент, без нього зараз дуже важко. Дружина трохи сумувала за Україною, у неї була ностальгія, але візит у консульство став для неї рятівним щепленням. За час, проведений у Канаді, ми вже і забули, що таке український чиновник і як він ставиться до людей. Задля справедливості скажу, що попередній працівник консульства був приємним чоловіком і палки у колеса не ставив, ніяких правил не придумував і діяв згідно інформації, наданої на сайті консульства. І жіночки-працівниці до нього не підходили, які підгавкують стосовно правил, які ніде не написані і, скоріш за все, існують лиш у їхній уяві. Консульство перетворилось на справжній філіал України, де чиновник - це цар і Бог, а люди, то безправні раби. Лиш скандал допомагає відстояти свої законні права.
-
Можно ли написать вам в приват?
-
Мы тут переводим все maxword.com.ua/
-
Скажіть будь ласка контакти хто зможе перекласти , дякую
-
І доречі за два візити в тому році до того чудового чоловіка , ніяких жінок взагалі там не було! Один все робив . Дві дитини оформив за 15 хвилин! Приймав на 1,5 години раніше. Робив все швидко, ввічливо , приємно . Я була в шоці! Я якраз Україну не забула , і підсвідомо готувалася до принижень ))
12 Jan 2024, 17:45
Post 137360 of 390829
3 minutes ago