Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Katya
    wrote on last edited by
    Але ось у знайомих дивлюсь - офіцер в Торонто, а імейл для звʼязку все одно цей Ніагара… То мабуть таки загальний імейл…а у нас обробка справи в Монреалі…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь-ласка, за програмою Skilled Worker можна подаватися після 6 чи 12 місяців роботи в Nova Scotia NOC TEER 4 або 5? Бо згідно цієї таблиці гайду не зовсім можу зрозуміти. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmitr322
    wrote on last edited by
    Ну похоже что Онтарио. Ниагара
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    M
    wrote on last edited by
    В профілі CRA
    1 Reply Last reply
    0
  • t726154806T Offline
    t726154806T Offline
    Maxim Korobii
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Може хтось підкаже де взяти Notice of Assessment. Мені потрібно для подачі на PR . Не розумію звідки беруться цю виписку 😅 Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t726154806T Offline
    t726154806T Offline
    Maxim Korobii
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Може хтось підкаже де взяти Notice of Assessment. Мені потрібно для подачі на PR . Не розумію звідки беруться цю виписку 😅 Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5180232102T Offline
    t5180232102T Offline
    OM
    wrote on last edited by
    Сину подала 29.09, 14.12- був виготовлений але не доставлений. Була в Консульстві в понеділок і запитала чи була вже доставка з України. Сказав, що була, але вони ще навіть не розбирали. Тому маю надію, що скоро заберем в Консульстві
    1 Reply Last reply
    0
  • t5075969864T Offline
    t5075969864T Offline
    Maria
    wrote on last edited by
    Ні, ні якого мовного тесту не треба 👍
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katya
    wrote on last edited by
    Як зрозуміти де обробляється заявка? У мене approved in principal - офіцер з Монреаля (яка погодила заявку на першій стадії, а далі бекграунд чек роблять вже, у мене гуманітарна програма і алгоритм дій трохи не такий як провінційні програми, бо одразу федеральний рівень іде), але написано, що документи (якщо потрібно буде) відправляти на такий то імейл - і імейл «Niagarafalls@….”. Чи це їх стандартний імейл?
    1 Reply Last reply
    0
  • t678090301T Offline
    t678090301T Offline
    Veronika R
    wrote on last edited by
    да, но никто не знает на сколько продлят, можно попробовать..успешные кейсы уже есть.
    1 Reply Last reply
    0
  • t527554991T Offline
    t527554991T Offline
    Julie M
    wrote on last edited by
    Ага, це я тут влізла в чат 😁 Так, так і виходить, що масло і масло)) На практиці правильно виконаного і обовʼязково продубльованого англійською завірення нотаріусом підпису перекладача зазвичай достатньо (якщо переклади з України). Я лише до того, щоб не ускладнювати тим афедавітом і так складне життя, бо він дійсно не є обовʼязковим в даному випадку. А так кожен хай вирішує як йому робити)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima Lytvyn
    wrote on last edited by
    Може і таке бути. Його приймають, а зеленатор героїчно його не підписує)
    1 Reply Last reply
    0
  • t387477346T Offline
    t387477346T Offline
    Nastia Volkova
    wrote on last edited by
    А крім цього ви подаєте ще якісь листи? Від родини/друзів/сусідів? Одразу поділюсь своєю ситуацією для порівнння. Я теж подала по common-law. Але у мене трошки складніший кейс, бо з хлопцем зустрічаюся вже майже 9 років, він в Канаді живе з сімʼєю і я живу з ним. Відповідно ні оренди, ні комунальних платежів ми не платимо (це оплачує тато хлопця), проперті поки немає 😅 спільного рахунку теж не робили, бо не було потреби. Страхівки спільної теж не було по певним причинам. Коли подавали минулого року декларацію, то я писала, що single, бо ж не думала, що потрібно писати common law (в Україні ж так не працює).Тобто, у всіх тих пунктах в мене “No”. Я подавала інші документи, листи, і тд для підтвердження стосунків. Відповідаючи на Ваше питання - я думаю, що тих 2 пунктів вистачить (а якщо ще й листи напишете від друзів/родини/сусідів то взагалі супер). Ну але це моя думка))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihor sk
    wrote on last edited by
    Туди ж
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Але орігінал ви не подаєте, ви ж подаєте скан з нього. Оригінал можна подати по пошті, як робили до ковід. Зараз все онлайн
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алексей
    wrote on last edited by
    Подається все онлайн. Оригінал неможливо прикласти в електронному вигляді. Є вимоги до якості сканів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5876177116T Offline
    t5876177116T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Чи потрібно здавати екзамен з французької для отримання PR по програмі возз'єднання сім'ї? 🤔 Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • t422426745T Offline
    t422426745T Offline
    Lena Milusha
    wrote on last edited by
    І оригінал, і сертифікований переклад. Ідеально, якщо ви зможете оригінал і переклад скомпонувати в один пдф файл.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6785246445T Offline
    t6785246445T Offline
    Кассандра
    wrote on last edited by
    Ну є шанс отримати, якщо замовити доставку до консульства за свої кошти з DHL. І ще можна спробувати подати аплікацію на воркперміт , наприклад, 30.03.2024 та додати лист з проханням почекати виносити рішення до моменту отримання вами нового паспорта, який зараз вже в путі/чи виготовляється та прийде в найближчи 2 місяця. Ось трекінг. Потім через кризис форму додати новий паспорт .
    1 Reply Last reply
    0
  • t5876177116T Offline
    t5876177116T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Чи потрібно проходити екзамен з французької для отримання PR по програмі возз'єднання сім'ї? 🤔 Дякую)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags