PR CUAET
-
Чоловік там працює вже пів року , чи можна якось на основі цього отримати дозвіл для дітей на відвідування школи ?
-
Там не в картках справа в отриманні самого піар для цього потрібно буде підтвердити що ви фізично в Канаді хоча робиться це онлайн
-
Швидше за все можуть. Але якби раптом рішення прийняли дуже швидко то відповідно так само швидко потрібно буде повертатись
-
Просто так не можна. Тільки по ЛМІА, або як варіант на навчання іти
-
Тому що офіційно полісі написана так що перміти мають видавати на три роки сумарно. Те що їх зараз продовжують на довше це просто по незнанню або помилкову, або АІ
-
Ви точно описали як IRCC працює останні пару років. Повний автопілот. І ніхто не читає сабмішн летери
-
Ок.дякую. Тоді теж спробую подати на строк + 3 роки з теперішнього часу )
-
Саме так
-
Просто так, ні
-
Якщо ви подалися вчасно, то статуси далі діють Оскільки не знаєте дати до коли, пишіть ту дату якою подаєтеся
-
В більшості випадків ні.
-
Цей лист з обов'язками і мав би відповідати на це запитання
-
Залежить від того яка стаття в Канаді відповідає цьому порушенню і чи воно є кримінальним і як воно карається summarily or indiatable
-
Якщо вся ваша сім'я приїде після зазначеної дати то на жаль ні ви ні діти не отримуєте довгострокового статусу. Відповідно безплатно ходити в школу також не вийде
-
Я нічого не загібала, а підкреслила ситуацію яка широко обговорюється останні декілька місяців в політиці і звідки зʼявилися вимоги збільшити у двоє фінансову спроможність, бо це проблема яку самі фудбанки підняли з урядом, що більшість їх клієнтів стали міжнародні студенти яки мають були забезпеченні фінансово на весь період навчання і вони не справляються з потоком. www.cbc.ca/player/play/2281184323850 мені (слава богу!!) не має різниці які вони ці фудбанки та хто ними користується. Сподіваюсь ті кому справді потрібно, бо чула різна історії користування без належних причин
-
малоймовірно , але....
-
Потрібен
-
Хоча в принципі для атлантики не знаю наскільки таке строго. Проте погодження йде все-таки через одну з провінцій
-
Так
-
Work permit можна отримати новий, якщо ви підходите під умови його видачі. У вас LMIA, чи ваша дружина навчається по стадіперміту.... Є перелік у законодавстві. Але такий, що всякий " хочу отримати - зараз подамся" - нема.
12 Jan 2024, 17:45
5 minutes ago