PR CUAET
-
У мене теж був борг за інтернет. Довідку отримала звідти чисту.
-
Все так як вам дівчина написала, тільки не забудьте додати свідоцтво про одруження щоб показати звʼязок між вами та вашим чоловіком, тобто його батьком.
-
Дякую
-
Переправив ваше повідомлення до гілки програми воззʼєднання, Квебек тут не має впливу
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, питання по програмі воз’єднання сім’ї для PR. Я знаходжусь в Канаді і є основний заявник, мій чоловік в Україні – мобілізований. У Формі IMM 5669 для чоловіка у пункті G Військова та воєнізована служба я його повинна вказати як військовий і плюс ще потрібно заповнювати додаткову форму?
-
А хто повинен попереджати? І навіщо? В кожному пакеті на різні подачи є перелік своїх документів - іх не перераховують тут. Іх йдуть на сайт та вивчають. І вимога про гроши та фінансову спроможність - одна з традиційних у Канаді . Це не якась новина. Коли у нас в Канаді на постградюейиед навчалась донька - то ми показували ці гроши довідкою із банку України. Бо ці гроши реально потрібні, бо дитина навчається і їх у неї нема. Якщо іх нема - то це питання, як взагалі дитина збирається навчатися. Якщо ви вже в Канаді - то є інши гарантії. Наприклад, можно брати кредит на навчання. Або виступати гарантом навчання дитини, показуючи своє працевлаштування у Канаді та свій оборот по зарплатні за мінімум три місяця, що ви можете забезпечити утримання дитини, пока вона навчається.
-
Доброго ранку. Не можу отримати довідку про несудимість з ОАЭ. Вже 3 додатка зкачала, реєстрації прошла, але нічого. З веб-сайту вибиває помилку, не переходить до оплати
-
Дякую))
-
Наразі - ні. Підвантажте документ з UMI номером старого. Але офіцер може запросити на свій розсуд.
-
Я подаюся на ПР, проходив 11 місяців, тому медогляд, чи потрібно ще раз пройти для подачі на ПР?
-
Ми і хараз не знаємо що там..просо не дали довідку а отже щось там є недобре
-
А у заявці на куает ви вказували це?
-
Це точно ее є кримінальним в Канаді. Це борг за зйом квартиру бо уїхали або інтернет контракт на рік
-
вже обговорювали це питання вище. все індивідуально - одні люди отримували PR з такою довідкою, іншим - повертали і сказали робити з консульства. так що вам вирішувати як робити
-
Привіт, підкажіть, будь ласка, як заповнити imm5669, а саме адреси за останні 10 років, якщо був співвласником 2-х квартир, був приписаний в першій, а жив у другій, яку вказувати?Дякую
-
Дивлячись яке. Якщо у Канаді аналогічне порушення є кримінальним - то можуть і відмовити. Але також там є багато нюансів. Наприклад як давно це було. Думаю тут треба з кимось радитись, хто знає більше про це
-
А де ці 22 тренувальні тести є? Я тільки бачила 2 мок тести у вільному доступі. Ви докуповували щось?
-
Дякую
-
Це питания обговорюється в гілці Медогляд. Загалом - ні, але офіцер може запросити на свій розсуд.
-
Хто знає якщо проходили медогляд рік назад в Канаді, чи потрібно заново проходити для ПР?
12 Jan 2024, 17:45
Post 14122 of 397244
3 minutes ago