PR CUAET
-
Гугліть FHSA, 8 тисяч на рік туди можна скласти і зменшити оподатковану суму, якщо є чоловік - два акаунти можна зробити
-
Тепер не видають візу по куает. Видають звичайні туристичні і немає різниці який паспорт. Оплачуєте, показуєте ,що на рахунку є гроші і робите візу. Ось на рахунок того,як активно видають росіянам візи,я вам не скажу.
-
якраз потім і роскажите про свій досвід
-
Дякую за відповідь,але мене цікавить,коли ти вже купив дім,без відкриття FHSA.Сьогодні робили тах,порахували повернення,як покупку першого дому,але я щось не дуже зрозуміла за що повертають.
-
Якщо маєте EPUAP, можете самостійно зробити www.gov.pl/web/krajowy-rejestr-karny/przebywam-zagranica-jak-moge-uzyskac-zaswiadczenie-o-niekaralnosci2
-
І мені, будь ласка! Дякую 🌹
-
Ага ті що безплтано для ПР і тимчасово для Українців
-
Добрый вечер, можете подсказать? Если Wes подтверждает инженерное образование и опыт. Можно ли писать в cv Инженер или нужно дополнительное подверждения от провинции или от ассоциации?
-
Заявление в укр.полицию в мирное время ничего не делало а сейчас и подавно 😇😆
-
А можно по подробнее узнать пожалуйста Что значит Украинская полиция, то есть мне онлайн как то подавать заявление на территорию Украины или как это сделать
-
Вы же обращаетесь в украинское консульство. Заявление в украинскую полицию.
-
В Канаді немає української поліції. І якщо документ був втрачений в Канаді, також треба звертатися в канадську поліцію і брати в них довідку.
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1
-
Вам можна звернутися в канадську поліцію за місцем вашого проживання й повідомити, що ви втратили паспорт. Вам видадуть довідку про втрату паспорта. З цією довідкою ви звертаєтеся до консульства
-
Обязательно, переведённый, иначе апликейшен завернут, были случаи
-
Ребята давайте писать таймлайны. На вот этот портал не ориентируйтесь оно не обновляется нормально. Мой таймлайн: 14 nov 2023 submitted 8 jan 2024 - aor, adr, bil 9 jan 2024 - medical passed 18 jan 2024 - biometrics done Nothing after that
-
А что это такое RRSP на следующий год?
-
Не все расходы можно списать на расходы. Не знаю как у репититора, но для по уберу расходы это автостраховка, бензин, телефон, обслуживание и автотовары.
-
Хтось їздив автобусом Калґарі - Ванкувер? Що краще обрати Flix Bus чи звичайний автобус?
-
youtu.be/1raaRpeSFuA?si=rPFflnt2Ddz0jZbK
12 Jan 2024, 17:45
Post 141944 of 398598
2 minutes ago