PR CUAET
-
Тобто прийшов лист про те що біометричні дійсні?
-
Подскажите пожалуйста, не могу разобраться. В каких формах нужно указывать, а в каких не нужно, старшего сына мужа(19 лет) от первого брака, который не будет подаваться на ПР и не сопровождает нас в Канаду. Спасибо.
-
Донька робила через - з першого разу теж була аналогічна ситуація. Пізніше перезавантажила "Дію", через пару днів- спрацювало.
-
Тоді з понеділка чекайти на апрув. Приблизно 2-3 дні на це потрібно. Як правило 😊
-
Доброго вечора. Підкажіть, подавав на виготовлення дитячого паспорта в Торонто. Паспорт виготовлено, але не доставлено до ЗДУ. Мені потрібно щось оплачувати, чи достатньо після прибуття паспорта до консульства в Торонто піти і забрати його?
-
Подайтесь на нову
-
🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️ А яка різниця? Все одно на пошту. Радниця лиш в тому що не вам особисто а адвокату бо він від вашого імені подає все. До чого це уточнення?? Не зрозумів
-
Я отримав
-
Якщо не оплачували прискорену доставку, то дип пошта приблизно 3 міс Копію отримати не можна Я не знаю чи є у дітей дія, але там відображається якщо що
-
Уточнюйте, що на пошту приходить лише тим хто сам подавався. Усім хто через адвокатів/консультантів апдейти на їх пошту приходять, а вам вони лише переслати можуть або якщо перепитувати самім
-
Можна і мені, будь ласка?)
-
А ми з вами знайомі, що ви дозволяєте собі так звертатись до людини, яку не знаєте? Ваше хамство залиште при собі, ок?
-
Вам CV для чого? Для роботодавця? Чи це для якоїсь міграційної програми? Уточніть будь ласка.
-
ні, в порталі з*явилась інформація
-
Це уточнення для розуміння кому і що прийде. Бо дехто прочитає і буде чекати на свою пошту, а тут 90% через адвокатів подають
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerske-dostavlennya
-
Який це лист повинен прийти? Як він правильно називається?
-
Дами і гаспада 50/50🙌 що я вважаю дуже добрим результатом.
-
В ДП Документ сказали саме так, як я написала. Я про це вказувала.
-
Але і прискорена це вже не те що було раніше
12 Jan 2024, 17:45
Post 142287 of 387374
2 minutes ago