PR CUAET
-
На сайті консульства є емейл, туди квитанцію і заяву
-
А квитанцію про оплату DHL у якому вигляді подавати? Якщо я буду тут в CAD оплачувати?
-
Ну є ж українці, які з рашки і прилетіли
-
Ну в мене приблизно так і зайняло dhl, але це було зимою, як зараз я не знаю
-
Чи проходив хто H2S Alive онлайн? Можете порекомендувати?
-
Я знаю, но почему кредитку не принимают. Дебетная карта это практически ключ к счету
-
Підкажіть будь ласка, а якщо працюєшь в готелі на посаді Maintenance worker? Дуже дякую.
-
В Едмонтоні можна оплатити дебетовою карткою (канадською) . За паспорт. За доставку DHL - лише через сайт DHL
-
я хочу зайти в аккаунт і мене вибиває на сторінку з вибором мови 😔
-
Интересно, почему нельзя оплатить услуги в консульстве при помощи кредитной карты, кэш или иностранной картой
-
За плохой климат я тут в шутку пишу, потому что не знаю как перевести коректно carbone tax rebate).
-
Можливо. Маючи TRP - подають на WP. Якщо зміг мати підряд більш три роки TRP - то потім вже і можна подати на PR. Це така собі натуралізація по-канадськи. Але основна проблема - саме отримати на більш три роки TRP. Бо його не дають зазвичай відразу на 3 роки. І при наступній подачи на наступній строк - можна отримати відмову....і депортацію
-
clegc-gckey.gc.ca/j/eng/l?ReqID=s2756653be403210beb4feab70fbe7d5e9adbc1c14
-
Комиссия на терминале выше мб
-
Обговорювалася не депортація, а за власним "бажанням", якщо у чоловіків не буде іншого виходу.
-
Я лично на работу вернусь😂. Скучно не будет )
-
Але то вже буде депортація росіян
-
Українців не депортуватимуть у рашу ні за яких обставин. Навіть якщо вони звідти приїхали. Громадян росії - можуть. Якщо два громадянства, одне з яких російське - теж.
-
Как-то уже скучно будет скоро без ловли слотов, это уже стало ежедневной рутиной
-
Ми їх називаємо кліматичними виплатами)
12 Jan 2024, 17:45
Post 142320 of 391877
2 minutes ago