PR CUAET
-
Я лично на работу вернусь😂. Скучно не будет )
-
Але то вже буде депортація росіян
-
Українців не депортуватимуть у рашу ні за яких обставин. Навіть якщо вони звідти приїхали. Громадян росії - можуть. Якщо два громадянства, одне з яких російське - теж.
-
Как-то уже скучно будет скоро без ловли слотов, это уже стало ежедневной рутиной
-
Ми їх називаємо кліматичними виплатами)
-
Можно сделать так что бы при подаче на новый загран в Оттаве они отправили паспорт потом мне в Ванкувер ?
-
Вихід так собі, скажу я вам. В лаптєрейху їх теж із хлібом-сіллю не зустрінуть, а одразу з аеропорту погонять на фронт родіну ат нацистаф защіщять
-
На кредитку часто может не быть денег и люди могут этим пользоваться, от того они требуют именно дебетовую
-
З якого боку. Ось в чому питання
-
Я написала через веб форму. Пришел ответ что не приняли доки. Потому что не было запроса. У меня тоже ошибка в форме 5406….
-
Лол)) типу на фронті зі сторони рашки в них більше шансів вижити ніж зі сторони України?? Чи як працювала логіка?
-
Привіт! Якщо комусь потрібно, ділюсь контактами моєї викладачки з CELPIP💜 дуже рекомендую
-
Тобто краще померти за рашку ніж за Україну? 🤔
-
Поки не гонять, тому й звалюють пошвидше. Та в майбутньому скоріш за все так і буде.
-
ви писали loe? чи саму форму виправлену відправили?
-
Можете ржати, але багато хто так зробив, як тільки чутки пішли про такий "закон", поробили документи та звалити відразу. Натомість тепер в будь-якому випадку вони не залишаться нелегалами 🤷. Між двох зол, як то кажуть.
-
Да конечно это выход такой себе, мягко говоря. Но а если другого не останется?
-
Вітаю вас з дружиною , молодці ! Якщо можна, то теж будь ласка дайте почитати листа , суто для ознайомлення про всяк випадок
-
Це група канадська насамперед та в Канаді немає ДП Документ
-
Взяти про запас документи Лаптєстану і не отримати повістки в Лаптєстані?))) От ви серйозно чи це так шуткуєте?
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago