PR CUAET
-
На дипномерах
-
Україна не має повноважень "депортувати" з Канади.
-
А бутик то канадський
-
«направити» - це як депортація. Коли людину депортують, то теж не відправляють з місця де зловили
-
В бусик запхают и на дипномерах довезут)
-
Треба якось до аеропорту доїхати. А це вже територія Канади
-
З самого консульства літаки не літають
-
Не до кінця розумі, що робити у форумі IMM008 , розділ де треба вказати проживання в іншій країні загалом 6 і більше місяців. Що робити в моїй ситуації.. Я в одній країні перебув 4 періоди за останні 5 років в різний час, якраз десь набереться трішки більше ніж пів року. Але у самій формі можна додати лише два періоди, що робити з рештою, писати окремий документ і підвантажувати як додаток.
-
"Направити" це як?) Диппоштою?) Ви не можете красти людей в іншій країні. Вірніше ви можете вкрасти одну людину, але потім між країнами дипскандал і санкції. Дивитися кейс Хашогі
-
На кордоні вимагають Ваш паспорт, а ПР лише замість візи.
-
Тягар доказів лежить на вас. Ви не можете навести жодного закону чи угоди, а просто несете маячню))
-
Канада видає свій документ тим, хто не має документи від своїх країн. Для цього є підстави та з ним не можна їздити по світу.
-
Якого?
-
А за чтй рахунок буде проводитися повернення?)
-
Тимчасові резиденти канади (і будь якої країни) які легально (і навіть нелегвльно) перебувають на території цієї країни перебувать під юрисдикцію цієї країни. Норма про "територія консульства - територія іншої держави" застосовується для дипломатичних взаємодії відносин.
-
Ахметка надасть свої літаки безкоштовно, не перецмайтесь.
-
це не фантазія, а слова адвоката. я Вас особисто не заставляю в це вірити. Можете перевіряти
-
Бред у вас в голові. Мені до посольства доїхати з брит. Колумбії трошки дорого
-
Всем привет! Кто может знает, могу ли я податься на продление ворк пермита, если уже подался на AOS? Спасибо ☺️
-
О це у вас фантазія звичайно
12 Jan 2024, 17:45
Post 143007 of 391683
4 minutes ago