PR CUAET
-
Є надія, що видадуть паспорти, бо вони пишуть, що завтра будуть якісь роз'яснення так ось, я думаю, що в цих роз'ясненнях вони дозволять видавати готові паспорти до якогось терміну, швидше за все, ще буде один місяць. Але це припущення. завтра дізнаємось
-
От хз) Цікаво, а ті хто норм виїхав під час закритих кордонів… вони ж по ідеї не ухилялися) але теж туди ж
-
Ще раз вам кажу, це скрін з новин Чи є десь посилання на джерела цієї інформації?
-
Це не причина не враховувати права людини при прийнятті нових законів.
-
Чесно кажучі 6 і 16 частина 8 статті цього закону такі загальні що до людей хто вже закордоном не мають відношення, на мій погляд. Треба дзвонити мені здається і питать чи це правда
-
Так але гуманітарна програма то не імміграційна програма це такий собі спосіб подати свою апарату офіцеру із описом своеї ситуації і сподіватись на те що він із жалоби та розуміння вашої ситуації винесе позитивне рішення А в 2023 було більш ніж 75% відмов бо так званій гуманітарні програмі
-
Так а кому це цікаво? З точки зору України-ми всі громадяни України. Навіть з паспортами інших держав...
-
А мне вот интересно, если все мужские слоты не будут принимать, то их можно будет словить 🤔 как я понимаю консульство же видит кто занял эти слоты или они просто сгорят.
-
Не врятує
-
Ребят , кто когда подавался и недавно получил ?
-
Враховуючи шо вони не будуть робити довідки про несудимість тепер чоловікам то краще повернути гроші? Як гадаєте?
-
Це ресурс на якому згідно закону необхідно публікувати всі нормативні документи в тч і інструкції. Це не просто якась там газета. Це офіційний інформ ресурс для публікації всього що видається. Там підпис посадової особи. Це обовʼязково до виконання
-
Ціна на переклад диплому + додатку в Апостіль і в інших компаніях приблизно однакова?
-
Короче нас врятує капітуляція. Як би це цинічно, трагічно не звучало
-
Нічого ніхто не знає, навіть працівники посольства не знають, бо завтра вийдуть роз'яснення доповнення до цього закону.
-
www.canadapost-postescanada.ca/cpc/en/support/kb/other-products-services/money-services/cash-a-postal-money-order#:~:text=You%20can%20request%20a%20refund,purchase%20fee%20is%20non%2Drefundable.
-
GCMS Notes www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/access-information-privacy/requests-information-act.html
-
Так вони і жінок в любий момент перестануть випускати
-
А що по тим хто раніше документи подав ? Будуть паспорти видавати ?
-
Скан копии весом до 1мб ,не оригиналы.подача дистанционная. Правильно,даже можете заказать себе отдельно перевод в Канаду .они вышлют новой почтой глобал за 900 грн,если цена не поднялась. Сам вчера получил бумаги на руки.а теперь ждуот WES эвакуации
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago