PR CUAET
-
Хто подавався на зняття обмежень по WP після 30 березня.. І якщо після мед огляд пройшов рік ?
-
Но вы не можете записать ребёнка на взрослый слот, даже если их будет куча свободных.
-
Подивіться в гілку Дати на слоти можливі. Поки що ніякої підтвердженої інформації нема. Відомо що на Торонто 30 квітня на травень. Зараз тут ажіотаж як бачите…
-
Ні приймає документи одна людина Йому пофіг дорослий то чи дитячий , але вони чомусь як хочуть так і роблять І те що не приймають чоловіка по слоту дружини це теж просто так захотілось Бо скільки було і є людей і у всіх по різному все відбувається
-
Всем здравствуйте! У меня такой вопрос, есть ли кто уже получил PR по гуманитарной программе из оккупированных территорий? Спасибо кто откликнется 🙏
-
При відмові від слоту вони не зʼявляються знову. Просто пропущена черга. Тому без сенсовна дискусія.
-
Я не собираюсь ловить чужой слот. Я ловлю только детский, но есть и другие женщины, чьи паспорта заканчиваются в этом году и они не могут словить слот. Но интересно, а что на детских или взрослых слотах сидит специальный человек.
-
Я жінка, не військовозобов'язана, але довідка в Дії в мене генерувалася аж 2 тижні.
-
ловить тут go.mfa.gov.ua/services/40/59 а вот когда, то нужно следить за информацией на их сайте
-
ще й з руснявого "українського" пабліка мабуть
-
Привіт , підкажіть будь ласка як ті слоти виловлювати на подачу паспорту , потрібно дитині подати на новий паспорт , як взагалі це все відбувається ? Буду вдячна за будь яку інформацію ))
-
Что и требовалась доказать. Нет разницы взрослый или ребёнок, они откажут и будет у них 20 мин "покоя".
-
5️⃣6️⃣ Со вторника, 23 апреля, все украинские консульства приостанавливают предоставление услуг для мужчин призывного возраста, - украинские СМИ со ссылкой на указ МИДа Оформить можно будет только документы на возвращение в Украину.
-
так. якщо це спам, то легко перевірити, адресат то є) але люди спецом скрінять без email
-
я не бачу таких нових там
-
При чём тут "откажут" 🤦♀️🤦♀️🤦♀️. Вы на сайте выбираете при регистрации - детский или взрослый слот.
-
Тут справді потрібно обережніше. Можливо зроблено спеціально щоб люди не приходили в не подавались на паспорти. Офіційної інформації нема (на сайті). На почту міг прийти і просто спам(мені так не раз приходив(не від посольства)). Щоб деінформувати.
-
повезло
-
Unian.ua- достатньо «руснявий» паблік для вас?
-
Щиро дякую 🙏🏼
12 Jan 2024, 17:45
Post 144652 of 407939
3 minutes ago