PR CUAET
-
Ні , з податків підприємств, які ці викидні утворюють.
-
В центрах де вони оформлюються. (Залежить від вашого міста) NOA від податкової декларації і ID, форму заповнити на місці
-
Краще готуйтесь кому потрібен слот ловити Оттаву через 15 хв, якщо щось буде
-
Так
-
Є пруф?
-
На кліматичні можна подаватися одразу після приїзду до Канади?
-
Ну ось і біженство чоловікам !!!!! А жінки хай почекають!
-
С Ирландии тоже все , с завтра только с военно-морской Так что думаю все консульства
-
You need to be an admin to do this.
-
В Едмонтоні підтвердили, що від завтра чоловіків не приймають
-
Напишіть в пп
-
Правила чату • Перш ніж задавати своє 1ше питання, ознайомтесь з основними шляхами імміграції на офіційному сайті Immigrate to Canada - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada.html • Більшість питань тут вже підіймалося, тому скористайтесь пошуком по сайту для отримання відповіді на своє питання. • Чат має розділи за направленнями, тому для свого питання використовуйте відповідну гілку. • Найважливіша інформація закріплена зверху чата. • Всі учасники чату мають поважати один одного, за образи\перехід на особистості - БАН. • Всі міграційні консультанти, а також учасники чату допомагають на волонтерських засадах, тому вони НЕ ВИННІ НІКОМУ допомогти ТУТ І ЗАРАЗ. • Заборонено флудити та писати не по темі, для цього є окрема гілка t.me/prcuaet/9273.
-
Shhh... quiet now. Muted Gena for 1 week.
-
/tmute 1w
-
Ти часом не з ЛДНР до Канади прилетів?
-
Доброго вечора, Підкажіть будь ласка у history потрібно вказувати навчання, чи членство яке вже вказано у інших розділах? Маю на увазі чи можна дублювати інформацію Дякую
-
Давайте! Напишіть потім будь-ласка
-
Я сомніваюсь що будуть через це робити біженство
-
Я так зрозуміла, що вони автоматично присвоюють цей номер, в момент подачі заяви!
-
Та як це може бути фейк? І сотні людей по чатах, які отримали листи. Це все напад ботів чи що ?
12 Jan 2024, 17:45
Post 144901 of 398858
4 minutes ago