PR CUAET
-
Мій син одружений в Україні розлучався тут у Канаді, по канадським законам.
-
Тоді якщо буде можливість запитайте будь ласка чи готовий паспорт можна забрати?
-
Найпофігістична країна на зараз РФ, але не отримуючи їх паспорт, там похєру і назад не видадуть, сцук аж смішно і пічально
-
А толку зараз, чоловіків не приймуть всеодно
-
Прочла в другой группе ,что Эдмонтон с завтрашнего дня не принимает мужчин в посольстве
-
Сміялися з РБ та РФ а зара самі в залупі 😐
-
Завтра все узнаю напишу
-
Жінки тут ні причому,я думаю ви все отримаєте
-
А там якихось надзвичайних обмежень нема
-
- birth certificate - health card - passport
-
Бо ви ж говорили про це
-
А яка різниця на зараз, нова чи стара, є факт.
-
Ну так це вже нова постанова.
-
Я про те що якщо я не виїзний (повторну влк треба згідно останніх законів) то навіть не зареєструюся як закордоном проживаючий бо тцк чи його різновид забракує
-
Ви сплутали те, що було, з новим. Це нова постанова обмежує більшість чоловіків. А не та, від 2020 року, посилання на яке ви скинули
-
О Боже мій 😅😅😅 Я зрозуміла , дякую за відповідь гарно А де ви їх ловити , ще одне питання ?)😁 щоб знала де це ловити
-
20-60 секунд на то щоб щось зловити...
-
Ну ок 🤷♂️ Навіть з пр я особисто як і 99% інших не зістрибну з тої порохової бочки яка палки в колеса жадає ставити
-
Так ви про новий закон чи про той, який ви знайшли на сайті від 2020 року? Бо там нічого такого нема
-
Все дуже рандомно. Деякі ловлять слоти по пів року. Ніхто не знає коли зʼявляються, інформації точної немає. Чисте везіння. Зникають за секунди. Не бачитимете слоти-не хвилюйтесь. Це норма. Нас таких багато. Тут група по маніфестації слотів.
12 Jan 2024, 17:45
Post 145051 of 391679
2 minutes ago