PR CUAET
-
Дякую
-
Я не про шлюб, а про common law
-
Спасибо большое! Это вселяет надежду!
-
це коли ви стаєте на консулький облік, що ваша по суті прописка тепер не в Україні а в Канаді вже
-
Делать биометрию. Детям тоже присылают, хотя при подаче на визу до 18 лет не требовалась биометрия.
-
Що мається на увазі оформлення документів на ПР?
-
Получили номер и сдали биометрию (подача была 20.11.2023)
-
30.04 обещают
-
Точної інформації наразі не існує. Обіцяли інформувати про час викладання слотів на офіційному сайті. Але як бачимо нічого нема.
-
доброго вечора. підкажіть будь ласка (хто має досвід) о котрій годині можна сподіватись ловити слоти в консульстві по Едмонтон? (дуже багато неточної інформації знаходжу). дякую сердечно
-
100% правда. Особисто знаю дівчину з Франика якій 25 років. Подавалась зі своїм хлопцем і отримала аппрувал
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=347&top=14
-
Можете
-
туда може піти жінка з дітьми. Або чоловік з військовими документами. ДП не буде мати систему обліку, в яку треба вносити обновлення - тому їм так обмежили. А консульства будуть мати можливість вносити зміни в облік.
-
Десь читала в формумах що чекають на нову програму/пілот після закриття цієї.
-
так, декларацію ми то підписали у нотаріуса я маю виду потрібно, якісь фото докази , чи тільки документація?
-
Отримала сьогодні всі довідки і витяги що змогла
-
Поки можливо
-
Це все працює за умови, якщо влада виконує закони і в державі є верховенство права і закону. Станом на зараз в Україні є верховенство провладної вертикалі. Тобто якщо зателефонували з Банкової - то всі держ.органи наплюють на закон. Бо закон сам по собі не звільнить чиновника і не відправить штурмувати посадки, а ось провладна вертикаль може, тому всі й слухаються і плюють на закони в тому числі і на Конституцію України, якщо прийшла «рознарядка» зверху.
-
А навіщо дипломи додавати та український паспорт?
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago