PR CUAET
-
Більшість європейських країн погодилися дотримуватися набору правил, які називаються "Дублінська угода". Регламент "Дублінської угоди" визначає, яка європейська держава відповідає за розгляд Вашої заяви про надання притулку. Країни, які дотримуються правил "Дублінської угоди III" (так звані країни "Дублінської угоди III"), є наступними: • Австрія • Бельгія • Болгарія • Хорватія • Кіпр • Чехія • Данія • Естонія • Фінляндія • Франція • Німеччина • Нідерланди • Угорщина • Ісландія • Ірландія • Італія • Латвія • Ліхтенштейн • Литва • Люксембург • Мальта • Норвегія • Польща • Португалія • Румунія • Словаччина • Словенія • Іспанія • Швеція • Швейцарія І це тільки Європа))) Їх ну дууууууже багато 🙂
-
Ну я б не сказала, что в этой холодной Канаде на шару можно получить pr
-
Это для федеральной пенсии по старости. Провинциальное пособие по безработице/инвалидности платят сразу
-
Ну от 💁🏼
-
Ну цікаво почути, дійсно.
-
🔴🔴🔴 Якщо хтось в гілці бачить флуд/ провокацію/заклики до протестів / образи - надсилайте: /report Пояснюйте причину репорту і повідомлення на яке репорт надіслано наперед Не пробуйте банити - без прав модератора це неможливо. Дякую!
-
Ні, тим паче тут. Але адміни не можуть модерувати 24/7 всі гілки чату Вас тут, панове, 27к + Тому 👇🏽
-
Ага, я приходив до «наших» кончені хахли запропонували мені працювати практично за їжу 😂😂 блін…
-
RS66 чи RS66SCH
-
Ну я не знаю де ви таких українців бачили, всі навколо мене працюють і забезпечують себе самі і платять податки як і всі інші
-
Нам теж цікаво)0
-
Я вище писала про кліматичні - GST/HST, CCR-carbon tax, геть інший чек, ви вище писали, що кліматичні незалежать від дохода🤨 скинула посилання вам, тепер ви пишете, що мали на увазі карбон(CCR)...
-
Давай дивитись правді в очі 💁🏼 Хто вигідніший для Канади філіппінець чи українець?
-
А феєричні історії про щасливе життя в ЛНР, і яка паскудна Україна бо щось ніде паспорти не дає, і жахи про рос.мову це норм? Я просто так цікавлюся, якщо що
-
Ой, дай то Боже.... А скільки чекати?) Знову місяць--два?(((
-
Велком ту USA, або гарно трудитися, вчити мову, набирати бали і подаватися по федеральній програмі. Але краще одружи на собі когось.
-
Так і вони ж своїх тягнуть .
-
Так так не обіцяв, спочатку білборди по всій Канаді "Alberta is calling" а потім закриття АОС перед носом у більшості українців (якраз коли люди були готові подаватись )
-
Сколько Вы ждали ответ после подачи?
-
Мабуть, уточняти в авіаліній, якими ви плануєте летіти. Вони вже знають, чи пустять вас на борт, чи ні.
12 Jan 2024, 17:45
Post 147866 of 395822
about a minute ago