PR CUAET
-
Это для федеральной пенсии по старости. Провинциальное пособие по безработице/инвалидности платят сразу
-
Ну от 💁🏼
-
Ну цікаво почути, дійсно.
-
🔴🔴🔴 Якщо хтось в гілці бачить флуд/ провокацію/заклики до протестів / образи - надсилайте: /report Пояснюйте причину репорту і повідомлення на яке репорт надіслано наперед Не пробуйте банити - без прав модератора це неможливо. Дякую!
-
Ні, тим паче тут. Але адміни не можуть модерувати 24/7 всі гілки чату Вас тут, панове, 27к + Тому 👇🏽
-
Ага, я приходив до «наших» кончені хахли запропонували мені працювати практично за їжу 😂😂 блін…
-
RS66 чи RS66SCH
-
Ну я не знаю де ви таких українців бачили, всі навколо мене працюють і забезпечують себе самі і платять податки як і всі інші
-
Нам теж цікаво)0
-
Я вище писала про кліматичні - GST/HST, CCR-carbon tax, геть інший чек, ви вище писали, що кліматичні незалежать від дохода🤨 скинула посилання вам, тепер ви пишете, що мали на увазі карбон(CCR)...
-
Давай дивитись правді в очі 💁🏼 Хто вигідніший для Канади філіппінець чи українець?
-
А феєричні історії про щасливе життя в ЛНР, і яка паскудна Україна бо щось ніде паспорти не дає, і жахи про рос.мову це норм? Я просто так цікавлюся, якщо що
-
Ой, дай то Боже.... А скільки чекати?) Знову місяць--два?(((
-
Велком ту USA, або гарно трудитися, вчити мову, набирати бали і подаватися по федеральній програмі. Але краще одружи на собі когось.
-
Так і вони ж своїх тягнуть .
-
Так так не обіцяв, спочатку білборди по всій Канаді "Alberta is calling" а потім закриття АОС перед носом у більшості українців (якраз коли люди були готові подаватись )
-
Сколько Вы ждали ответ после подачи?
-
Мабуть, уточняти в авіаліній, якими ви плануєте летіти. Вони вже знають, чи пустять вас на борт, чи ні.
-
Якщо ми в Канаді 6міс то яку форму треба заповнити?
-
Это 100℅,хоть тыщу резюме отнеси...тут только кумовство работает
12 Jan 2024, 17:45
Post 147868 of 389858
less than a minute ago