PR CUAET
-
ну правда про те що заносив може зіграти поганий жарт. і казати шо вимагали теж не варік. це взагалі не треба згадувати. простіше всього сказати шо після коледжу не викликали або не призвали. якщо до відповідальності не притягувався то на все решта можна закрити очі
-
якщо у вас є документи то пишіть згідно того що у вас в документах. Я думав шо у вас нічого нема і ви пишите лое без них
-
Дуже дякую вам.
-
вони не знають - але документ підтверджує інше. зокрема так як у мене - переведений в запас. я по іншому не зможу перекласти військовий.
-
Мы отправили 31.01 и тоже еще не получили🥺 ждем🫠
-
User Artem CAN has 2/3 warnings; be careful!
-
А сколько раз можно вообще подаваться на продление WP?😅
-
Для федеральной выплаты, для провинциальной такого нет
-
User Artem CAN has 1/3 warnings; be careful!
-
у мене є документ. тут Станіслав запитує. я відповідаю на його запитання. для Канади башлял , платив, заносив касу - ці терміни не потрібні.
-
З 18
-
не служив, не ухилявся. медичні огляди проходив- акцент на такі слова. взагалі якщо вам важко всі факти зібрати в одному листі - зверніться до консультанта. в нашій групі - Ostap Bosak. інших не рекламую бо не знаю їхній рівень кваліфікації
-
Скільки завгодно. Але мають бути для того підстави, треба відповідати певним вимогам
-
на справках других стран нет никаких штрих кодов, так что никто ничего не сканирует этот штрих код для других украинских гос.учереждений что бы они могли быстро ее проверить
-
t.me/selidovokyraxovopokrovsk/39048
-
Вітаю! Сьогодні ювілей: вже пройшло 6 міс від початку програми, або минула рівно половина нашої програми. Як швидко плине час, наче тільки вчора початок програми був.
-
Нужны люди на удалённый заработок ! 18+ Заработок возможен с любых устройств От 175$ в день Пишите + в ЛС
-
Shhh... quiet now. Muted Yaroslav for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: бля
-
Шансів мало що за 2 роки встигнуть, враховуючи що вже 6 міс обробляють лише перших 10 заявок. То що вже казати коли наплив буде
-
Питання таке, чи можливо хоч якось отримати pr з подовженим закордонним паспортом?
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago