PR CUAET
-
И учитывайте что наступают долгие праздники.
-
Чекати) Ситуація абсолютно не погана, щоб «якось тут бути») Десь люди вище писали, що хтось подавався 7.11 і відписали, іншим (теж подавали 7.11) і тиша. Просто чекайте, уважно перевіряйте пошту і все)
-
Вітаю, CoPR ex. якою датою у Вас?
-
Дякую
-
Дякую
-
Доброго ранку! На початку листопада, на платформі, моя донька розмістила всі необхідні документи по новій програмі на мене, але до сьогоднішнього дня відсутня будь яка інформація. Можливо хтось підкаже, як бути в такій ситуації .
-
Є гілка «контакти міграційних консультантів» , можете там знайти когось, хто вам підходить) Ну або @OstapBosak , один з найактивніших тут))
-
Я теж роблю common law для себе, але мій хлопець в Канаді Тому я не впевнена, які документи потрібні для підтвердження, якщо партнер в Україні В Канаді потрібно рік часу проживати з партнером. І там є певні обмеження, якщо ви живете окремо з певних причин
-
Чи ви можете підказати когось?
-
Подскажите пожалуйста нотариуса с Regina
-
Я думаю, що таку інформацію найкраще вам скаже міграційний консультант, який оцінить саме вашу ситуацію
-
Дякую) а якщо такі докази будуть не достатніми тоді може бути відмова? Чи десь є інформація який доказ є обовʼязковим і найважливішим?
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста нужно взять справку о не судимости в России,написано заверить подпись и копии документов нотариусом, нужно просто канадким заверить или искать русского?
-
Офіційний лист, де людина підтверджує що ви справді є парою Подивіться приклади в інтернеті Ось один з - www.marinimmigrationlaw.ca/blog/how-to-write-a-spousal-sponsorship-support-letter-as-friend-or-family-member-showcasing-a-genuine-relationship Єдине, на мою думку, не треба «плакатися» і розказувати душещепатільну історію стосунків. Краще лаконічно, по ділу і суті.
-
На сайте есть форма- ее надо заполнить , распечатать и заверить у нотариуса
-
Тому, що там є три варіанти. І я вчора зробила в реджестрі і тепер думаю, чи зробила правильно
-
А в якій формі вони мають бути?
-
Доброго дня, Підскажіть будь ласка Ми отримали новий паспорт для дитини , зараз хочу продовжити стаді перміт і вклеїти нову візу ! Що робити і з чого почати ?! Дякую ☺️
-
Зачем вам это? Достаточно заверить у нотариуса
-
Ні, я маю на увазі commissioner of oaths
12 Jan 2024, 17:45
Post 14804 of 400481
12 minutes ago