PR CUAET
-
Хіба що вони змінять базові умови самої aos. Але це не про зміни для українців, це про загальні зміни програми.
-
У вас есть приписное? Если да , в нем все расписано. Переводите его, прикладываете оригинал и перевод и пишите не служил. Вас не спрашивают почему , какие диагнозы и т д. А им нужен ответ на четко поставленный вопрос.
-
www.facebook.com/UkrConsEdmonton?mibextid=ZbWKwL
-
Дают только если есть approval in principle
-
Якщо так тоді це звісно міняє картину😒
-
паспорт. перміт. віза
-
Так, там немає новин.
-
Мені здається, що поки не вирішиться з цим законом, слотів не буде ні для чоловіків, ні для жінок, ні для кого
-
Привіт усім. Для статистики AOS: 7 січня подача 24 січня отримала повернення коштів 22 квітня assigned for assessment 23 квітня писали роботодавцю 24 квітня імейл з номінацією NOC 13201
-
Доброе утро, подскажите, please, знающие люди: для education я должна загрузить диплом и додаток переведенные + WES, правильно? У меня это три файла pdf, а загрузить нужно одним? Надо их как-то соединить?
-
Дуже вам дякую))
-
Не потрібно повідомляти і тим більше проплачувати іншу форму 160. Це не Ваша проблема, що черга велика. На запитання де працює чоловік будете казати нове місце роботи без пояснень про зміну роботи і довге очікування.
-
віза для перетину кордону. якщо не плануєте поки що - то не потрібна
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/humanitarian-compassionate-consideration/processing/in-canada/consideration-canada-positive-stage-1-assessment-approval-principle.html
-
Отправил 21го марта в Эдмонтон. Ответа нет. Паралельно обратился к @Margo2145 Сделали все дней за 10
-
А тепер без Анастасії я взагалі не знаю, як то потрібно відслідковувати..
-
Може будуть кидати кістку раз на три місяці, як і раніше, то в 4.37, то в 11.42
-
Так от справа в тому що теж нема підстав. Я знаю що дають але формально гуманітарна не дає право на продовження
-
Це скоріше люди з інших провінцій. В Онтаріо подались відсотків 20. Інші банально не проходять за віком
-
Да, я про это и написала выше. После первого этапа можно подлить ворк пермит. Второй этап со слов адвоката раньше занимал 2-3 мес, сейчас 7-12. Мы ждем уже 5.
12 Jan 2024, 17:45
5 minutes ago