PR CUAET
-
Привет. Мы подавали онлайн ребенку рекорд визитор уже из Канады. Подали в начале сентября и только позавчера получили его. Примерно три месяца ждали.
-
Посада, обов’язки, зарплата все підходить а ось заповнити цю форму не хочуть
-
Є десь приклад цієї форми
-
А якщо працювала на останній роботі рік, цього достатньо? Чи краще взяти ще досвід з попередньої роботи, де стаж 4 роки? Вибачте за такі питання, просто тільки зараз почали розглядати цей варіант
-
Добрий день! Чи є якісь варіанти якщо роботодавець не хоче заповнити employer form під цю програму
-
Можливо хтось підкаже що нам робити. Чоловік працює в cintas - це велике підприємство цех з хімчистки спецодягу для пожежників, кухарів, офіціантів і т.д. вони знаходяться тут в Альберті. Але саме підприємство зареєстроване в Онтаріо. Є ось така ліцензія. Чи можемо ми подаватись по opportunity stream? Бо 20 грудня вже рік як чоловік тут працює.
-
Підкажете що із цим мені світить?Noc 85121 Teer 5
-
Всіх вітаю! Підкажіть,будь ласка,як отримати довідку про несудимість з Єгипту? Куди звертатись? Я останній рік перед Канадою жила там.
-
@OstapBosak якщо очікуєш на ворк перміт на який подав з середини Канади, чи треба перебувати у Канаді?
-
Нужно 140 дней быть в стране ? Или можно выехать ?
-
взяти референси правильної форми від попередніх роботодавців. Перелік виконуємих функцій, кількість годин на тиждень, зарплата не всі норм з роботи ідуть, не у всіх фірми норм реагують на такі запроси)
-
Написано. Не знаю як я цю деталь пропустила
-
У будь-якому випадку пройти. А далі вже як повезе. У вас у воркперміті написано , що треба?
-
Вам у гілку по аос
-
Люди пишуть, що зараз довго чекають. І пишить у відповідну гілку, будь ласка!
-
Але перміт точно не було скасовано. Пройти екзамен і мені можуть нічого не сказати?
-
Вам же вже відповіли що з 18 років
-
Мені досі немає 18, і чомусь думала що мені не потрібно проходити. Це кошмар
-
Вітаю! 🤗 а по якій програмі?)
-
Я в дупі. До мене тільки зараз дійшло що я отримала ворк перміт рік тому і не пройшла досі медогляд. (Не працювала за цей час взагалі). Листів щастя не було. Що робити? Проходити зараз?
12 Jan 2024, 17:45
Post 14828 of 389854
less than a minute ago