PR CUAET
-
Ні, не 100%. Можливо ще хтось знає з цього приводу… почекаємо відповідей інших.
-
Это 20к , это мало?
-
Сама подавала, незнаю як вийшло, що пропустила, все перевіряла
-
Интересно что делать людям без военно-учетных документов. Без их наличия, согласно этим разъяснениям, вообще невозможно будет ничего сделать.
-
Це 100%? Я знаю, що років 5 тому можна було отримати візу дитини в паспорт батьків, знайомі так оформлювали ((
-
Кажу ж вони дивні якісь… Я намагалась пояснити, що хочу змінити права зараз, а вони ні в яку, дивились наче як на інопланетянина…
-
Ми теж з 27 лютого
-
А Вы сами подавали документы или с консультантом? Интересно, почему вы пропустили эту форму.
-
Простите, а вы хотите сказать эта Марго сделает справку о несудимости быстрее чем пос-во?
-
Ви подаєте не на продовження. А на новий ворк перміт кожного разу. Бажано щоб у розгляді у IRCC була тільки одна заявка. Подаватись на новий вп можна стільки разів скільки потрібно.
-
Спасибо!
-
Досі нічого? Навіть трек номеру не було? Ви не писали в DHL?
-
Вчора були чоловіки в консульстві в Едмонтоні. Вони тут писали у групі, що консульські послуги чоловікам учора не надавалися. Консул сказав - до подальших роз'яснень
-
чекаю з 14го березня трек-номер
-
Краще подзвонити і запитати
-
Зрозуміла. Дякую!🙏
-
Підкажіть, хто скільки чекав на повідомлення з трек номером від DHL після змінення статусу на "виготовлено"? І скільки потім йшли документи?
-
Вы словили ?
-
Добрый день! Кто-то из представителей мужского пола старше 18 был вчера или планирует сегодня пойти в консульство в Эдмонтоне, для продления паспорта? Про новый закон знаю, хотелось бы услышать на деле работать в Эдмонтоне или нет. Телефонная линия лежит, на письмо они не отвечают
-
Так само. Подались 8.11
12 Jan 2024, 17:45
Post 148308 of 391881
3 minutes ago