PR CUAET
-
Але наступне біометрія має зʼявитися у вашому профайлі
-
Ну дивлячись яка у вас аплікація, наступні кроки можуть бути різні
-
Тобто, далі просто чекаю запрошення на медкомісію? Ні, здавав у Львові.
-
Дуже рада за вас! Швидко! Ви в Київі здавали? Я так розумію що той трекінг типу пересилки даних. Він не став у нагоді, бо майже одразу дані зʼявилися в системі. Але збережіть на всяк випадок
-
Особиста подяка за пораду! Надіслав з іншої скриньки і майже одразу отримав запрошення. Підкажіть таке: після здачі біометріі, отримав такс інвойс, а в ньому tracking Id. Навіщо він?
-
Да, я открыла и скорее всего мой опыт подходит за пределами Канады. Интересно, в чем же сложность подтверждения опыта?
-
Саме тому що ті що мають до 2025 року подаються вже зараз. І ті в яких закінчується за пів року,за місяць. Люди які залишилися без хелс картки і продовженого сін і так довго чекають саме через тих які просто без потреби наперед загрузили ірсс і думають що їм в 2023 році дадуть нові ворк перміти з 2025-2028. Жорстко але це правда!
-
Чекали місяць. Після цього на порталі завантажили фото і підтвердили адресу і знову чекаємо вже 3 тижні
-
Думаю імміграційний консультант не кожний розвʼяже цій ребус 🤪
-
Кто то писал 140 дней вроде
-
Ребята подскажите , есть кто подавал на work permit онлайн ? Если не дали по прилёту ? Как долго ждать пермит онлайн ?
-
Шановні знатоки! (Тільки знатоки і практики) Прошу порозмірковувати вслух над такими ввідними даними, для спроби еміграції по атлантичній програмі (як варіант, один з багатьох а не єдиний можливий в житті) 1. Підтримка мене роботодавцем, любЕ все. (Велика міжнародна корпорація, цінний працівник, філіали в атлантичних провінціях -є. Тіпа, хочуть перевести співробітника туди на роботу. 🤔 2. Мову не здавав, ну на 5.0 вже якось здам... 3. Півтора року по CUAET розбазарено, залишилось стільки ж. 4. Зараз працюю в Квебеку. 5. Точка первинного приземлення і 10 місяців первинного перебування - одна з атлантичних провінцій. Робота парт тайм. (Переїзд - зрада? ) 6. Оскільки часу не так багато, може йти до ПМЖ в 2 прижка? (Спочатку забезпечити собі продовження ворк перміту на цьому місці, в Квебеку? (Якщо закритий, ну що ж, хай буде закритий..) І одночасно (або трохи пізніше) щоб компанія походотайствувала на джоб офер під атлантичну філію? (Щоб приложить до пакету документів на подачу на ПМЖ). (Там же є стрім сходу на ПМЖ для осіб які ЗА МЕЖАМИ Канади. А я в Канаді, нічого не вийде?) Є в цих моїх планах якесь раціональне зерно? 🤔
-
Ребята подскажите , есть кто подавал на work permit онлайн ? Если не дали по прилёту ? Как долго ждать пермит онлайн ?
-
Привіт всім. Підкажіть будь ласка, чи завіряв хтось декларацію про родинні стосунки у місцевому реджестрі?
-
Так. Це логічно. Дякую.
-
Дякую
-
Важко сказати, може бути і недостатьно. Збирайте всі докази що є, може якісь спільні рахунки, подорожі..
-
Є тільки фото і переписки, але чи цього буде достатньо?
-
Зрозуміла, дякую
-
Чому рік назад ворк перміт міняли за місяць, а тепер такі строки ненормальні?
12 Jan 2024, 17:45
Post 14851 of 393103
4 minutes ago