PR CUAET
-
Там біля штрих-коду - номер IRCC і номера не має
-
так саме це і робиться, вони чхати хотіли на тещо у кого вже своє життя за кордоном. Все що я бачу зараз, що вони роблять, це будуть спонукати людей які вже давно живуть в іншій країні просто відмовлятися від громадянства, і наприклад оформлювати ПМЖ в самій Україні щоб спокійно дихати можна було
-
Зараз слотів буде море
-
User Maksym has 1/3 warnings; be careful!
-
Тоді так. Але сенс в тому що на пенсії знімаєш тільки по потребі, і податок буде невисокий (якщо мортгейдж/рент нема, машина виплачена, діти дорослі, є пенсія і тд). Нижчий ніж якщо не користуватись ррсп. Плюс зрост акцій
-
А ви вказували правильно?Звідки ж у них тоді ця інформація?Ту був чоловік який по колу ходив з такою проблемою. Памʼятаю що і телефонував їм. І він подавався на нові. Так вони два рази якщо не помиляюсь все рівно висилали одне і те саме.
-
Доброго дня виникла складна ситуація. Брата дружини збираються призвати в армію з матір'ю інвалідом другої групи (зір) посилаючись на те, що є сестра, яка також може бути опікуном, відповідно не задовольняючи опікунство. Тобто необхідно надати папір, що означає, що дружина знаходиться довгий проміжок часу за кордоном і не збирається повертатися с Канади
-
За їх логікою не важливо, коли ти виїхав. Ти українець і маєш обов'язки повертатися і захищати, якщо не інвалід, наприклад. Про права вони не чули.
-
Він відсутній
-
А якщо дитина виїхала в 17 років, а зараз вже тут 18 виповнилось? То вже все? Кордон же легально перетнув зі мною
-
Вопрос в том, что я имею рабочую визу в Канаду до 2026 года. Моя супруга живёт и работает в Канаде уже 2 года и имеет ворк Пермит. Вопрос заключается в том ,что когда в ближайшее будущее я приеду к ним из Украины, смогу ли я получить ворк пермит?
-
Всім привіт! А скажиіть будь ласка, в Оттаві слоти викидають о 00:00 по Києву, це 17:00 по торонто. Я вчора довила- не було , чи я прорахувала в часі? Як це працює?
-
zakon.rada.gov.ua/laws/show/383-2022-п#Text
-
Скоріш за все у вас помилка ще при подачі на куает була.Запитуйте у консультанта @OstapBosak
-
Может и можно, нужно ждать разьяснений
-
Добрый день. Не было. После сдачи биометрии в середины декабря от них тишина вообще.
-
Все перевірила, все за паспортом вказала. Мені перший вп в аеропорту видали з помилкою, я потім їздила його переробляти. І от знову те саме 🤷♀
-
У нас Екопр до завтра 25.94.2024 , а виданий був 28.02.2024 , і на телефоні кажуть нічим допомогти не можу((( і на федеральному рівні від серпня 2023 , final des. -31.01.2024 .
-
А що робити тим, хто виїхав законно, але не є інвалідом?
-
Це план Б
12 Jan 2024, 17:45
Post 148530 of 385940
about a minute ago