PR CUAET
-
А вы сколько ждёте?
-
User vvs has 1/3 warnings; be careful!
-
А если в личном кабинете указать адрес проживания канадский, а адрес прописки нет,т.к. выписан. То куда повестка придёт? Сдаётся мне, что не за горами электронные повестки.
-
😅оце точно...як в Ізраїлі, жінки військовозобов'язані! Я думаю взагалі краще закрити консульства України закордоном, які так працюють(скільки грошей на ЗСУ піде)?! Сидіти ловити ті слоти🤡, витрачати час🤪
-
В мене він з'явився хоча я не отримав
-
там не просто залишити адресу і телефон) там стати на консульський облік треба
-
Дорого з Канади кататися! Краще думати як отримати піар, потім громадянство Канади?!
-
Судячи з постанови - так Але чекаємо на роз'яснення від держави. До 18 числа може ще щось змінитися
-
Так у цьому разі да. Але ж можна у консульству залишить адресу і телефон і тоді не буде порушення закону
-
З'являється... Моя донька не могла забрати паспорт пару місяців, але він був у неї в Дії
-
Лише для чоловіків від 18 до 60 років
-
Просто не розумію чому так, в чоловіка розписано поквартально загалом 800 десь , а в мене написано десь 700 і одною сумою що 15 травня прийдуть.
-
круто)
-
Сыну 17 лет ! Смогу ли злелать паспорт новый !!???
-
В мене пише що доставлений
-
Наскільки мені відомо то ні, він там з'являється як тільки буде виготовлений
-
Це для всіх, чоловіків, жінок, дітей? На що треба ці консульства України закордоном? Втрачаю логічну цепочку..
-
Це не правда. В людей зʼявляється , коли виготовлено
-
бо українські типу "анулюють"
-
Навіщо це робити якщо українські = європейські на час війни
12 Jan 2024, 17:45
Post 148844 of 390829
3 minutes ago