PR CUAET
-
@prcuaetua
-
это доказать нужно. что ни кто из PR/Citizen не может выполнять эту работу и не просто работу, а что эта работа критична для работы предприятия.
-
тільки що отримала номінацію🥳
-
Нет смысла, проходили
-
Тому роботодавець і хоче допогти з пр
-
Це мабуть тому, що оновлювати дані в ТЦК ДП Документ не має повноважень а консульства скоріш за все це будуть робити. Але то мої думки.
-
У постанові є порядок видачі паспортів тільки через дп документ. Також мзс заперечуває що має відношення до цієї постанови mfa.gov.ua/news/komentar-pressluzhbi-mzs-shchodo-zapitiv-yaki-stosuyutsya-obslugovuvannya-gromadyan-v-dp-dokument
-
Німеччина не планує позбавляти чоловіків з України статусу біженців, незважаючи на рішення Києва призупинити для них консульські послуги, — представник міністерства внутрішніх справ країни Максиміліан Калль в коментарі DW
-
То це про мене. Я наразі single-handed на проекті
-
Значить дочка знайомих нарвалась на подовжені канікули в Італії😝 Хіба те PRTD там швидко зроблять
-
Через рік Comprehensive Ranking System formula grand total = 557
-
как вы себе представляете получить LMIA для джуна при 500-600 апликаций на вакансию?:))) Только если докажут, что ищут работника который умеет играть на баяне левой ногой и при этом с закрытым глазом писать iOS приложения с локализацией на эсперанто. ))))
-
Взагалі нічого. Я тільки що навіть босса запитала, чи дзвонили йому, то сказав ні.
-
Боже, яка краса🤩 Я і не памʼятаю тут такої активності по роздачі🔥🔥🔥
-
Я надсилала 3 місяці назад в Едмонтон. Отримала позитивну відповідь. Але писала тиждень назад про інше питання. До сих пір не отримала відповідь
-
Проте не сказано, якщо паспорт оформлявся установою підпорядкованою МЗС то чи буде він відправлятись до дипломатичних установ
-
Вітаю 🎉 Скажіть, будь ласка, чи до Вас зверталися з проханням про додаткові пейстаби абощо?
-
ДП Документ під керівництвом ДМС, у змінах чітко додали що ні до відокремлених підрозділів, ні до дипломатичних установ надсилати не будуть.
-
Ми з вами реальний документ обговорюваємо чи те що в Україні жодному документу не можна вірити і тебе кинуть 200%?
-
Як зараз тут, паспорти видаємо теоретично , але «система висить»
12 Jan 2024, 17:45
Post 148984 of 402780
4 minutes ago