PR CUAET
-
Трошки це не зрозуміло. Бо тоді по ідеї чому ці паспорти не відправляти прямо в консульство. І звідти вже забрати можна тільки з оновленням інформації.
-
Да , оба на мое имя, но с разницей в 5 мин . Я предполагаю что возможно произошла ошибка и письмо должно было быть одно для меня и одно для мужа , т.к наш представитель видит что у нас обоих должен быть доступен Ecopr .
-
mfa.gov.ua/news/komentar-pressluzhbi-mzs-shchodo-zapitiv-yaki-stosuyutsya-obslugovuvannya-gromadyan-v-dp-dokument Не все так просто
-
Так, податок оплатили
-
Ну там виходить платиш податок і платиш джіесті окремо
-
Всем привет! Ситуация такая-муж в Канаде 18 месяцев, я (мама) и ребенок 9 месяцев, имеем ли право на получение Child benefits? Можем ли по мужу их оформить?
-
Дякую!
-
Так вони ж додали у змінах дипломатичні установи, та одразу прописали виконання
-
Ви переглянули інформацію що подали на портал 2?! Чи вона вірна там? Якщо все вірно, тоді дійсно треба звертатися до місцевого адвоката.
-
Так, подавайтеся на папері, через кабінет не вийде на чоловіка, право маєте
-
що заважає одною постановою це зробити для всіх установ?
-
Нам лист зворотній теж не відслідковувався, але вони прийшли рівно через тиждень.
-
Я не можу авторизуватися на Едмонтон. Висить.
-
Я не впевнена яка послуга вам потрібна, але ось контакт канадського міграційного консультанта- @OstapBosak
-
Прочитала ваше повідомлення і задумалася, куди платити, бо думала, що можна просто в аккаунті і це зробити
-
Так мы сами и писали информацию по порталам , с почты мужа . Представитель там уже не участвовал . Портал 1 был 5 марта и портал 2 12 марта и 16 апреля пришли эти два письма на мое имя на почту мужа .
-
Дп документ і консульства не те саме. Ця постанова виключно про дп документ і вони закрили паспорти для неї. Тепер на черзі постанова про консульські установи бо моя думка що якщо вони почали блокувати то зроблять повністю
-
@OstapBosak
-
Так, у нас це все вже є. Залишилось оплатити GST , але постійно була помилка , коли заходила в аккаунт, зараз її виправили.
-
Так, саме так. Все онлайн. І подаєтесь ви на пр теж онлайн.
12 Jan 2024, 17:45
Post 149063 of 402125
about a minute ago