PR CUAET
-
Так мы сами и писали информацию по порталам , с почты мужа . Представитель там уже не участвовал . Портал 1 был 5 марта и портал 2 12 марта и 16 апреля пришли эти два письма на мое имя на почту мужа .
-
Дп документ і консульства не те саме. Ця постанова виключно про дп документ і вони закрили паспорти для неї. Тепер на черзі постанова про консульські установи бо моя думка що якщо вони почали блокувати то зроблять повністю
-
@OstapBosak
-
Так, у нас це все вже є. Залишилось оплатити GST , але постійно була помилка , коли заходила в аккаунт, зараз її виправили.
-
Так, саме так. Все онлайн. І подаєтесь ви на пр теж онлайн.
-
Також мзс підтверджує що постанова 678 не поширюється на консульства mfa.gov.ua/news/komentar-pressluzhbi-mzs-shchodo-zapitiv-yaki-stosuyutsya-obslugovuvannya-gromadyan-v-dp-dokument
-
Авторизація лежить
-
Я все ж таки за то що зараз не можна оформити у дп документ паспорт та замовити його доставку у консульство як робили канадські українці до цього
-
Що заважає у один закон додати усі закони?) Є безліч постанов які регулюють безліч установ та сфер діяльності. Ніхто не хоче читати постанову 678 щоб зрозуміти чому консульські установи до неї не відносяться
-
У мужа паспорт есть в дие что за бред вы говорите и дезинформируете людей
-
Я думаю можна
-
У меня тоже висит сайт
-
Вже Вам надали відповідь, але я хочу додати: що на мою думку після подачі на PR по цій програмі вони зможуть на період розгляду податися на Work Permit. Я не спеціаліст з міграційного права, тому я можу помилятися, однак такі думки читав
-
Не здивуюся якщо одного ранку прокинуся, а там приймуть що усім хто не закордоном скасують паспорти або ще щось придумають. Тому тут посилатися на якісь документи немає сенсу. Час покаже.
-
Вітаю. Скажіть будь ласка, скільки коштує продовження паспорта?
-
Подивимося що там буде в офіційних розʼясненнях. Хотілося б вірити що буде видано те що люди вже по 6 міс чекають. Але є великі сумніви що всі ті обривки що ми бачимо, мають на меті одну ціль - повернути до України максимально велику кількість людей. Тобто віддавати те що в процесі їм не вигідно. Побачимо і фінгерз кроссд
-
я думаю що за декілька днів буде зрозуміло. В нас що не день - то нові закони і роз'яснення. Хтось буде в посольстві і тоді побачимо чи видають, відправляють вже оформлені раніше паспорти.
-
Просто ми немає доступу до акаунту) тому чекали на лист
-
Так он в Дие есть
-
Каждый час новый апдейт. Как и вчера. Просто шок. Какой закон завтра появиться? То есть можно не переживать уже?
12 Jan 2024, 17:45
Post 149078 of 387377
3 minutes ago