PR CUAET
-
Доброго дня .Скажіть ,чи можна зараз чоловікам отримати український диплом ?! Чи видають тут у Канаді взагалі зараз дипломи саме чоловікам
-
всім привіт, комусь теж просто без попередження відмінили чергу? раніше тут була моя черга, а зараз пусто
-
Дякую! Просто цікаво чи потрібно за зворотню доставку платити бо довідка піде за межі Польщі.
-
У всех пишет ошибка 501 при пробе войти на сайт?
-
Оновіть застосунок і зможете підтягти в дію освіту Якшо ВНЗ вніс дані в систему
-
А де його взяти? Нам не видали жодних результатів коли робили медогляд
-
Не досліджував це питання. Дуже сомніваюсь що немає в законі заборони військовозобов'язаних на виїзд. Мій знайомий за 12000 втік маючи повістку теж мені розказує що не мали права його не випускати
-
Это сообщение уже несколько раз поменялось — сразу было указано, что как раз можно будет получить все документы, а теперь, что нельзя
-
Так
-
Йдіть в гілку WES
-
mfa.gov.ua/news/komentar-pressluzhbi-mzs-shchodo-zapitiv-yaki-stosuyutsya-obslugovuvannya-gromadyan-v-dp-dokument
-
Оформлення можливе, отримання ні.
-
Оце ж і я про це ..бо сами дипломи на руках ,а треба саме підтвердження
-
коли я робила то довго не було, відповідь прийшла за кілька днів, але я робила сама і мені відказали знов. Тому я раджу справжнього лоєра брати. Потім я з лоєром подала апеляцію у суд, то це вже довго! Але ми виграли справу! Я б радила пробувати і те і те тоді.
-
Установа що паралельно з консульствами, ДМС, посольствами має змогу (чи тепер мала змогу ?! )надавати послуги з оформлення закордонного паспорту.
-
товариство, якщо ви так вважаєте, то в конституції чітко прописано, які статті не можуть не виконуватися під час воєнного стану. Це не одна стаття, яку порушує уряд і гарант.
-
пусто😢
-
Напишить, кому вдалося зайти , були слоти
-
Звісно ні Вся освіти для Канади має проходити процедуру евалуаціі
-
Посмотрите слоты есть😄
12 Jan 2024, 17:45
Post 149160 of 387338
2 minutes ago