PR CUAET
-
Ніколи не чула про якісь строки розгляду документів в аккаунті. Може щось специфічне для цієї програми. Ми поки чекаємо на запит біометріі та не маємо аккаунту. Подивимось. Може Остап знає
-
Когда зашли в свой аккаунт
-
А де ви таке прочитали про 65 днів?
-
Тобто ніяких змін з цим апостилем не буде
-
IRCC website: Canadian law does not require the authentication or legalization of foreign public documents before they can be used in Canada. This is not expected to change when the Apostille Convention comes into effect.
-
это когда открылся confirmation of permanent residence и ты загрузил фотки с почтовым адресом куда тебе вышлют пр карточки
-
я спрашиваю про ecopr
-
Альбертівська пррграма
-
что такое аос?
-
Аос
-
Якщо у вас робоча віза,то чому ні?
-
квоты чего, пр карточек?
-
Украинец главный? Мы с 6 ноября ждём. Сказали, что квоты закончились
-
ктото получал копры с октября? с 5 октября тишина
-
Так , мій чоловік дзвонив в імміграційну службу Канади і йому сказали, що на кордоні дитину не впустять в Канаду по візі яка в моєму паспорті і що недавно змінився у них закон с приводу цього .
-
Як можна з Вами проконсультуватися особисто?
-
Тобто ви в цьому впевнені?
-
Підкажіть, де можна завірити АІR, для common law? Чи як то взагалі оформити. Дякую.
-
Форма 5669 В personal history о работе: до войны работала администратором в Украине на украинскую компанию, потом в адресах нужно указать везде где жила и вот до поездки я жила в Германии, где ждали визу, потом естественно в Канаде и как-бы числилась на работе, что бы не было пробелов в работе. Нужно ли указывать remote или нет? Спасибо
-
Так, але навіть якщо я буду з дитиною ми не зможемо виїхати за кордон , тому що по цій візі яка в моєму паспорті, дитину не впустять до Канади. Раніше можна було заїхати в Канаду таким чином а зараз вже відмінили .
12 Jan 2024, 17:45
Post 14938 of 399995
4 minutes ago