PR CUAET
-
Подскжите что такое Aop?
-
Так і будуть додавати по ходу пьєси. Поки не доведуть до примусового повернення і анулуювання всіх закордонних паспортів
-
Так и шо, когда открывать сбор на дрон для вас и вашей бригады на передке, шановний?
-
ви займаєтесь демагогієй. Факт у тому, що Україну дискредитують дії влади, а не люди, які хочуть отримати свої документи. Мітинги про “ми не раби та не м’ясо” це дуже ок, це саме те, що потрібно. Якщо Україна не хоче, щоб хтось у Європі та Канаді/США бачив, що далеко не усі українці вважають за честь подохнути у м’ясному штурмі, то треба спочатку робити щось адекватне, замість тупих заборон усього та погроз кримінальними справами за “ухилянство”
-
після AOP можна
-
У вас вже є пр?
-
User Yurii has 2/3 warnings; be careful!
-
До речі у Канади дуже маленька армія контрактна. Отже під час війни буде мобілізація. Було би цікаво подивитись на нових патріотів які дістануть старі плакати закреслять ми ні українське м'ясо, та намалюють ми не канадське м'ясо.
-
Так, але у випадку чого у нас є заява консульства.
-
Цікаво выходить мою окуповану територію ніхто не захищав в 2014 Навіть не намагались ( Євпаторія) ПриватБанк гроші не повернув, сказав коли рашка поверне - тоді приходьте я переїхав до Ірпеня з сімʼєю знову ніхто не захистив нічого , але квартира мінус а я повинен повертатись щось захищати, виключений з 2008 року з обліку та виїхавши до 24 року?
-
Тоді звичайно може вплинути. Є ризик
-
Це звісно добре, тільки консульство це не Кабмін, а ситуація міняється кожен день. До 16 травня можно ще встигнути багато постанов написати
-
Я так розумію у повному обсязі значить з доставкою до самого консульства.
-
Саме тому мені консультант радив подаватися на гуманітарну програму не раніше як після трьох років проживання тут.
-
По-перше там рума, і якщо ви іммігрували в ~30 років і заробляєте як середня людина, то до пенсії всього ~450к рума. І це на 15-20 років пенсії. За 25тис на рік податок буде не дуже великий
-
Всім хай. Получили відповідь от Консульства за 20 мин.
-
А чому це все росіянською мовою, цікаво дуже
-
Це ви думаєте що маєте можливість погрожувати державі та шантажувати допомогою Європи і США. По факту ви цілком залежні від громадянства України та українських законів. Ви чомусь не може збагнути що якщо ви реально зможете дискредитувати державу та як ви хочете то на цьому ваша громадянство ЄС або Канади закінчиться
-
Мої вітання, є тут хтось в чаті хто надсилал заяву на довідку в Німеччину, яким сервісом Ви користувались?
-
User Kirill has 2/3 warnings; be careful!
12 Jan 2024, 17:45
Post 149404 of 393713
less than a minute ago