PR CUAET
-
Так , мій чоловік дзвонив в імміграційну службу Канади і йому сказали, що на кордоні дитину не впустять в Канаду по візі яка в моєму паспорті і що недавно змінився у них закон с приводу цього .
-
Як можна з Вами проконсультуватися особисто?
-
Тобто ви в цьому впевнені?
-
Підкажіть, де можна завірити АІR, для common law? Чи як то взагалі оформити. Дякую.
-
Форма 5669 В personal history о работе: до войны работала администратором в Украине на украинскую компанию, потом в адресах нужно указать везде где жила и вот до поездки я жила в Германии, где ждали визу, потом естественно в Канаде и как-бы числилась на работе, что бы не было пробелов в работе. Нужно ли указывать remote или нет? Спасибо
-
Так, але навіть якщо я буду з дитиною ми не зможемо виїхати за кордон , тому що по цій візі яка в моєму паспорті, дитину не впустять до Канади. Раніше можна було заїхати в Канаду таким чином а зараз вже відмінили .
-
Спасибо огромное
-
Дякую!
-
Саме тому і відмовили. Тому що віза має ще дуже довгий термін. Я думаю саме в цьому випадку як я писала раніше Остапу за свій випадок можливо першу візу в вашому випадку потрібно анульовувати. Так роблять з імміграційними візами в країнах ЄС. Чи робить таке Канада мабуть ні якщо вони відповідають що не знають. Тому мабуть поки віза дійсна у вашому випадку дитині без мами не подорожувати. Це суто моя думка
-
Відізвати можна через Вебформу Правда приготуйтеся що рефанд може зайняти досить довго, тому за другу треба буде заплатити зразу
-
Добре, дякую .
-
Так . Віза дійсна до 2029 року .
-
Дякую за Вашу відповідь. Будемо сподіватися на краще.
-
Номінація ще діє. Отримали номінацю 7 листопада, заявка була подана на федеральний рівень 11 листопада. Якщо відізвати і заново подаватися все буде добре? Не виникне запитань "для чого?" Як можна відізватися?
-
Вибачте, якщо вже було, поділюся своїм досвідом оформлення довідки про несудимість зі Словаччини. Спочатку треба заповнити анкету, і записатися до Консула (Торонто) чи у посольство у Оттаві (кому куди ближче). форму запиту можна запросити в посольстві в Отаві, вони ж надсилають детальну інструкцію як і що робити і контакти перекладачів для подальшого перекладу на англійську. Мені ближче було Торонто, тож консул мене прийняв і підписав мою анкету (запит на надання довідки), завірив мій паспорт і свідоцтво про народження (зробив копію прямо у себе, бо я забула). 15 доларів готівкою коштує завірити цей запит в Торонто у консула, він дає квитанцію, потім ви купуєте 2 конверти - одним відправляєте ці всі завірені документи до Отави (адреса є в інструкціях), другий - підписуєте тільки вашу адресу і вкладаєте для того, щоб вам відправили довідку назад. Також робите money order на користь Словацького посольства у 15 доларів і теж вкладаєте у конверт. Відправляєте поштою. Тепер тільки чекати. Я чекала близько 3 тижнів, і лише після дзвінка на третій день прислали лист. Дівчина сказала, що моя довідка майже готова і вони завтра відправлять))). Тож як завжди словаків треба трохи потрясти. Ще 2 дні взяв перекладач зі словацької на англійську. І нарешті все готово. Загалом процес зайняв в мене місяць. Буду рада, якщо ця інформація буде комусь корисною.
-
Та у мене освіта тільки коледж) та й якщо по цьому калькулятору порахувати - 408 балів всього) краще по аос піду)
-
Вам потрібно буде підгружати скан нового ворк перміт при подачі на візу,тому потрібно чекати на оф документ. Правда невідомо чи не дадуть вам візу всього лиш до кінця нового ворк перміту. Можливо @OstapBosak підкаже
-
Тобто якщо номінація ще діє і тд
-
Або відізвати і податися ще раз, якщо ще актуально
-
Спробуйте дослати через форму - може приймуть
12 Jan 2024, 17:45
Post 14952 of 401482
15 minutes ago