PR CUAET
-
Некоторые делают переводы и включают это в стоимость оплачиваемого пакета, еще сюда добавить нужно биометрию и мед. комиссию
-
Ці питання не відносяться до слотів, давайте в Загальний чат або в особисті, будь ласка
-
Мені дали один Але я переживала шо спишу його , бо роблю багато нотаток Перед тестом попросила ше один Сказали почнеш тест , то можеш попросити ще один І я буквально відкрила тест і сказала дати мені ще один 😅 Який знадобився )
-
🔴🔴🔴 Якщо хтось в гілці бачить флуд/ провокацію/заклики до протестів / образи - надсилайте: /report Пояснюйте причину репорту і повідомлення на яке репорт надіслано наперед Або репорт буде відхилено Не пробуйте банити - без прав модератора це неможливо. Дякую!
-
Привіт! Якщо я подалася з сім'єю по AOS у січні, доки тиша по нашій заявці. Чи можу я спробувати подовжити свій work permit на данному етапі, чи це заборонено, якщо заявку вже оформлено? Я головний заявник.
-
Це два різні процеси то ж можете подовжувати, але коли отримаєте новий то треба буде сповістити офіцера
-
Добрый день! Тут кто-нибудь заверял диплом в Оттаве, отправив копии диплома по почте? Опишите, пожалуйста, процедуру. А то написав этот же вопрос на имейл консульства, получила ответ - дайте свой номер телефона, мы вам перезвоним. Уже месяц жду их звонка😒
-
Привіт поділися контактом хорошого бухгалтера
-
Ми також подалися в січні, досі тиша. На нові WP подалися(про всяк випадок).
-
Підкажіть будь ласка, як знайти і купити? Канал знайшла) як той розділ знайти?
-
У дп документ вже черги не має з чоловіків. Консульства до 18 травня отримають свої зміни до роботи. Отже не факт що не буде вільних слотів.
-
Да, после подписания закона со слотами стало всё ещё хуже, чем было. Про видео - отличная идея 👍
-
Доброго дня, в мене питання щодо подорожей. Якщо ж транзитом була у країнах, треба вказувати?
-
Нам відповіли, що через пошту така послуга не надається. Тому ловили слот для завірення і їхали за записом особисто.
-
Добрый день, подскажите, пожалуйста, то есть, если я с 2мя детьми выехала из оккупации, где осталась недвижимость и отец детей, смысла подаваться на визитор визу нет?
-
більшість там завіряла. поштою хз хто робив, бо і пошта може згубити і не факт що завірять. Бо на сайті можна, з слів консула (мій випадок) - ні. Пишіть ще. Наразі взагалі хз, чи комусь щось зроблять
-
ДП Документ здесь не при чем. Со слотами все равно те кто не получил сервис запишутся на следующий раз. А по Эдмонтону как раз, следующая группа слотов припадает на даты после середины мая. То есть, двойная нагрузка.
-
Не виставляють взагалі і не зрозуміло коли будуть. Треба моніторити їх сайт і сподіватися, що вони виставлять години (як і обіцяли)
-
Вам ще не скасували слот?
-
Некоторые.
12 Jan 2024, 17:45
Post 150061 of 393088
5 minutes ago