PR CUAET
-
Доброго дня, хтось отримав довідку про несудимість з Едмонтону (відправила ще 20.02)?
-
Так, з додатками. Все що не англійською мовою - треба переклад.
-
Ну я перший слот ручками зловив на жовтень 2025 І то був ранок близько 6-7 за Калгарі.
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка коли ви подавались на номінацію, аттестат та дипломи ви перекладали з додатками? Питання не про WES. підтвердження освіти тільки. Дякую.
-
65310
-
Від Канади наразі ніяких повідомлень не має. В чаті була інформація що з простроченим паспортом можно навіть на пр податись
-
Який у вас нок скажіть будь ласка?
-
Будь ласка, не постіть тут цей весь інсайдерський шлак. Давайте дочекаємся офіційних новин. Не піддавайтесь під негативний вплив псевдо журналістів, які збирають лайки і перегляди.
-
Дякую :) Я один раз слот зловила(на чоловіка і мене) і перенесла з серпня 2026 на січень 2026, і далі поки що без успіхів) Але надія є ))
-
Они не отменяют. Я их попрошу, чтобы они вручную переносили очередь на май/июнь тем кому они сейчас не могут оказать услуги и чтобы пока не открывали слоты с учётом этих людей
-
Shhh... quiet now. Muted Ya for 5 hours.
-
/tmute 5h
-
Подскажите а отменяют только мужчинам или женщинам тоже? Я не уловила эту информацию. Вроде в самом письме об переносе даты пишут только мужчины от18 до 60
-
Мої знайомі їздили в Оттаву, їх відправили додому за слотом. То я не хочу ризикувати, бо це час і гроші.
-
Чекаємо номінації! Тримаю кулачки за вас!
-
Але нам на реєстрації сказали, що очікувати 4-5 місяців😂 Також сказали почекати місяць поки шлюб зареєструється в базі, потім вже давати запит на сертифікат Ми подали запит, коли шлюб ще не був зареєстрований (в аплікації так і було сказано: немає в базі, але коли буде - автоматично згенерується сертифікат)
-
Unban = зняття бану
-
За що його банити?
-
Там написано, що це стосуватиметься заявок, які будуть подані 1 травня або після.
-
Вітаю спільното. А хтось дзвонив або питав щодо тих заявок які досі у пулі очікування, як наприклад з січня. Чи це стосується тих заявок?
12 Jan 2024, 17:45
Post 150306 of 396857
2 minutes ago