PR CUAET
-
Valid passports and other travel documents needed to come to Canada - Canada.ca www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/passport-travel-document.html
-
А довідку про відсутність судимості ви теж перекладали чи замовляли в нашому консульстві?
-
Видали папірець. Сказали описати проблему. Віддали мені копію.
-
Понятно, все связи остались, к сожалению, в оккупации (
-
Хто замовляв доставку DHL, скажіть будь ласка, чи приносили ви особисто заяву в консульство, чи відправили фото на імейл? І скільки чекали відправки? Бо я чекаю майже місяць вже😬
-
Дякую бо трохи заплуталася з цим.
-
Так дзвонив. Але ще раніше. Відповідь все гаразд з анкетою. Термінів розгляду немає такщо не має сенсу хвилюватись.
-
Добрий день, можна вам написати в приватні ? В мене така ж ситуація, є тільки номер заяви.
-
У мене попросили 🤷♀ PNP non EE, попросили додатково референс леттер той, який подавала на номінацію, і новий з поточною датою Ще просили пейстаби і дві форми Т4 за два роки
-
А коли вона подавалася на подовження минулого разу?
-
Ви де робили? Торонто?
-
А яке місто? Бо в мене те саме: подалась в листопаді, виготовлено в грудні, але ще не доставлено(
-
Дякую)
-
Шо зараз порадите - виправити у ЕЕ на 1 year graduate, поки не запросили документи на перевірку?
-
А з іншими українцями що будуть робити якщо було оголошено що не повинні відправляти в Україну принаймні до закінчення війни? Залишуть без можливості легально перебувати і працювати ?
-
Для школи такий документ підходить. В мене донька з таким ворк пермітом у школі вчиться.
-
Заказывали. Но друзья получили с переведенной.
-
Так, тільки що розмовляв, буду здавати математику
-
На етапі номінації тільки вказуєте дані чоловіка, підтвердження вже потрібно буде на федеральному етапі.
-
Едмонтон
12 Jan 2024, 17:45
Post 150415 of 406684
less than a minute ago