PR CUAET
-
Скрін з сайту ген консульства в Торонто
-
Common-law partner = чоловік
-
в росіі всіх громадян які підтримують Україну вважають іноагентами. там опасно, тим паче в мене підтримка Україні в відкритому доступі. це теж не буде доказом?
-
Планували собаку, АЛЕ.... Задумався
-
Моя улюблена 73200 Вона по 430 прохідні, і там перелік під 200 позицій, і всі без ліцензії. Але якщо чисто компанія електрика то це не підійде
-
Без срока давности. Можно любой указанный просроченный тест/сертификат выше 4 балов К примеру, я прикладывала IELTS за 2017 год
-
Так, три літери Там є «квитанцію про оплату послуг з доставки» я там галочку поставив
-
Головний апліканта, і тоді ви разом з ним
-
Мій чоловік теж чекає з 19.03. Поки тиша
-
Треба вказати оператора поштового звʼязку ( просто написати три літери DHL?) та назву компанії з якою укладаю угоду.
-
Так буває. В них в системі так сидить. Подзвоніть і попросіть поправити. І тоді міняйте перміт
-
Мені канадські адвокати казали що стосовно PR можна пів року після подачі навіть не перевіряти нічого - це нормально..
-
Ваш знайомий вам явно не допоможе
-
І так і ні. При зворотному перетині кордону, можуть видати WP - фіналізувати заявку. Проте якщо вже не діє попередній перміт, то це ризиковано, бо імплайд статус пропадає при виїзді. І якщо щось не так піде на кордоні - Bye-Bye Canada
-
ні, але є у знайомого, якого в рф посадили за підтримку Україні та за дискредитацію армії та власті рф
-
Є наказ мінюсту що вас признали іноагентом?
-
Можно мне Вам написать сообщение в приват? Сорри модераторы за такой вопрос 🙏
-
Дитина є народжена в Канаді
-
Для школи це переважно не проблкма
-
Вибачте, в Торонто трошки інша заява ) так пишіть просто dhl і там і там
12 Jan 2024, 17:45
Post 150722 of 396857
2 minutes ago