PR CUAET
-
Ні, тільки закритий перміт, і майте на увазі, Квебек хоче (хз чи вийде) додати до вимог для ворк перміту французьку на рівень 4. ПР без франсе тільки для деяких ІТ та деяких інженерів з зп 100к+ і підтвердженням від провінції про необхідність цієї людини тут.
-
Я вже вчора знайшла помилку, мені допомогли в іншій групі. Та напишу тут може комусь знадобиться. Диплом має бути як «diploma» і додаток як «transcript », бо це власне і була моя помилка, оскільки я вказувала додаток як others, і в коментарях писала supplement.
-
Якщо не служив є "приписне" також перекладати і прикріпляти?
-
Це щось вже з чимось …. Справа в тому ,що мені продовжили перміт , а чоловіку ні . Чи може він продовжити перміт на основі мене ?!і коли це робити ? Чекати поки буде 25 рік і закінчення перміту , чи можна вже ? І чи треба орігінали скмого перміту нового що надали мені ?!
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо проживаю в NS а працедавець зареєстрований в NL(компанія федерального рівня і працює по всій Канаді), чи потрібно переїжджати до NL щоб податися по AIP?
-
супер - всі хто отримав біженця в Європі мають захист ,а всі хто був і працював до початку війни - Welcome.. Тобто що получається з тим законом ,що ухилянти тепер ті які працюють закордоном купу років 😂😂😂
-
Ні, на даний момент Але можете подати все це в аррімі, на бальну програму. Може колись такий відбор буде)
-
В січні
-
А чи можна ,наприклад ,чоловік працює за NOK і розіомляє англійською (не супер ,а середній рівень ) і він як основний заявитель на PR , а у мене є французька і щоб я здавала єкзамен французької ?
-
Понял, значит нам еще нужно подождать, мы отправили форму 8 апреля Спасибо
-
Я про ворк перміт. Перечитайте)
-
А зараз наче аж 7 рівень французької ?
-
Так, ми відправили форму десь приблизно 20 березня, а отримали запрошення створити профіль тільки декілька днів назад
-
Ось мисль прийшла в голову :чи може можна буде по дорученню забирати паспорт іншій людині ?? Наприклад ,в Польщі так було , коли передавали паспорти з України на вклейку канадської візи ,то писали доручення і все віддавали іншій людині
-
Рекомендував би вам знайти роботу, бажано за 100+км від Монреалю і просити валідований офер. Будете мати екзамен, офер і по бальній програмі пролетите аж бігом. Бо, все інше, то таке…
-
Доброго всім ! Питаннячко Справа в тому ,що мені продовжили перміт , а чоловіку ні . Чи може він продовжити перміт на основі мене і коли це робити ? Чекати поки буде 25 рік і закінчення перміту , чи можна вже ? І чи треба орігінали скмого перміту нового що надали мені чи можна подаватися по єлектронній версії що вже надіслали на мейл .Дякую
-
Слово закритий означає що якщо ви звільняєтесь, то їдете з країни
-
Доброго ранку, чи потрібен апостиль на довіреності для мого тата щоб забрати паспорти дітей (у Запоріжжі)?
-
А що дає закритий перміт ? Чи можна переходити на іншу роботу або як це зробити коли маєш закритий поерміт .
-
Імхо : наврядче. Мені в Україні не видали по дорученню на маму в 2018
12 Jan 2024, 17:45
151353/444104
3 minutes ago