PR CUAET
-
Я подавал им запрос на справку подтверждение водительских прав,отправлял им по почте конверт 5го апреля и теперь не знаю отправят они мне справку или нет!
-
Я понял,спасибо вам большое! Буду ждать!
-
Должны дать ответ без дополнительных доков, у них и сейчас в перечне нет ничего дополнительного из тцк
-
Зареєструвалася на сайті WES -12 лютого , отримала листа про завершення евалюаціі - 18 квітня. Фізичного листа від WES ще не отримала.
-
Shhh... quiet now. Muted kozak for 1 week.
-
якщо у них немає цих даних - то передзвоніть і все озвучте по телефону- це прискорить процес нарахування carbon rebate. так інколи не доходить або доходить з запізненням
-
Привіт усім. Можливо, хтось може порекомендувати людину, яка допомагає зі слотами (пришвидшення датаи на співбесіду в консульство США) ? Завчасно дякую!
-
Спасибо
-
Shhh... quiet now. Muted kozak for 3 days.
-
Доброго вечора, така ситуація бухгалтер заповнила податкову декларацію за 2023 рік (приїхали також у 2023), ми вже отримали повернення, зробили My Account, в аккаунті в розділі benefits and credits сабмітнули заяву на СBB (тільки вона і була доступна, там тільки запросили додати RC66SCH і Proof of birth for the child) заявка на розгляді в прогрес трекері Target completion date:June 3, 2024. Питання: - чому не запросили додати RC66 form -чи є нормальним такий термін розгляду - декілька днів назад прийшов лист від CRA, що на можуть нарахувати carbon rebate так як в них немає данних за 2023 рік(your world income, with the amount converted to Canadian dollars, for the period in 2023 before you came to Canada), але ж я ці данні вказала в формі RC66SCH, чи вони до неї ще не дійшлі, чи я щось не так роблю? Допоможіть, будь ласка, дякую
-
Нюфаундленд. NLPNP Skilled worker. 2 жовтня 2023- подача документів, 26 жовтня подача на фед, квітень 10, 2024- eCORP. Мінялася один раз робота, оплачувалося біометрія по запиту ІРСС.
-
Не заверяют. Специально сходил убедиться. Аппоинтмент был на жену
-
на сколько я знаю, закон вступает в силу спустя 30 дней после его принятия.
-
Стандартно ответили что мужчинам 18-60 лет не оказывают услуги
-
А что говорят? по какой причине?
-
CBB вам не нарахують - потрібно прожити в Канаді не менше 18 місяців
-
Ну шо поробиш, фортуна повернулась до нас іншим боком)
-
Вітаю! Скажіть, будь ласка, якщо довідку про відсутність судимостей отримали з консульства України без витягу з Дії то її перекладати не треба? Дякую
-
Скільки ви чекали на запит на біометрію після оплати? Заплатила ще 8 квітня, прийшло повідомлення, що квитанцію додано у файл і тиша.
-
Так то закон. А ще папірець є, який підписали 23.04.
12 Jan 2024, 17:45
Post 152117 of 396861
about a minute ago