PR CUAET
-
Обязательства перед кем? Я в свое время свои все обязательства выполнил сполна... Где была держава когда имущество отобрали ....о каких обязательствах идёт речь?пусть не обслуживает ..
-
Є Ваші права ,а є Ваші обовʼязки,як громадянина.Ви кладете на обовʼязки - держава Вас не обслуговує.
-
Если вам не понятно что там будет в этих законах и для чего это сделано...тогда для вас потом сюрприз будет.
-
You need to be an admin to do this.
-
/ban
-
Закон ,ще навіть не вступ в силу ,а стільки істерики.Відчуття ,що Канада вже всіх «чулувіків» і ярих феміністок пакує в літаки і готує до висадки на Донбасі
-
Дуже прошу поясніть. Ви тут вже другий день розмовляєте про якийсь диплом DEP і навчання за місцевими цінами по CUAET. 🤔 Намагалась зрозуміти відповідь на своє питання, але не вийшло. Чи всі університети Квебеку дають місцеві ціни по CUAET? Дякую
-
Поступайте как знаете. Потом сюрприз будет ...
-
Вы свои деньги считайте мои ненадо я повторяю Я свои обязанности выполнил за это у меня отобрали все ..и сейча помогаю чем могу. Отсюда так шо считайте свои деньги. И я не беженец и никогда им не был.
-
У першому читанні проголосували за законопроєкт №10379, там щодо штрафів та кримінальної відповідальності
-
Nikto eshe be poluchil PR po etoi programme.
-
Конституция на паузе пан президент сказал.я ему верь он гарант конституции так шо все вопросы к нему
-
Херасмент і заборона вживання державної мови.Намагання розпалювати ворожнечу і виражати власну думку. @maria_karMs
-
А чи є хто користувався цією послугою?
-
Пропоганда ворожнечі. Мова насилля, загально примусу до поділу країни @maria_karMs
-
You need to be an admin to do this.
-
/ban
-
Якщо ваші дітки будуть бігати по лавочках,ходити з розпущеним волоссям ,їх ніяких дипломи не спасуть.Можна купити мобільний крутий телефон,але не можна купити культуру.
-
І ще,невже так важко зрозуміти,що лавочка в шикарному центрі не для того,щоб малеча ходила по ній,а для того,щоб на ній сидіти.І не лежати.А житло ,яке здається в довгострокову оренду не може бути в одному будинку з подобово орендою.Тим паче з вашими картонними стінами
-
Можно вопрос , а что конкретно имеется в виду под доказательствами ?
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago