PR CUAET
-
Доброго дня ! Підкажіть будь ласка ,якщо подавались всією сім'єю на візи але дружині підтвердили а мені прислали замість візи- visitor record, і нібито змінився статус , а в мене до того був wp, як це впливає на документи що податись на PR , та чи можу я повторно податись на візу і виїхати з Канади і при поверненні чи дійсний мій wp, чи мій статус помінявся і я неможу працювати. Це дуже часта помилка я почитав чати.Дякую якщо хтось в цьому розбирається і надасть посилання на офіційне джерело, бо я єдиний хто в сім'ї працює зараз і ризики великі, ще раз дякую , хотілось би щоб пан Остап порадив щось з цього приводу .
-
Для своєї дитини, для свого чоловіка, батьків ви можете спіймати слот на себе.
-
Не везде выдавали, постоянно не было бланков.
-
Так, але чи буде легітимним сам документ? Без оригінальної версії, яка вже є недійсною? Переклад, зрозуміло, буде дійсним. Але переклад - це не документ, а лише переклад офіційного документа.
-
100% , теж так думаю👍.. але дуже хочеться сподіватись , що все таки пришвидшать темп розгляду наших аплікацій🙏
-
Я закончил военную кафедру в универе и много раз ходил в военкомат и постоянно слушал "бланков нет" и это в Киеве
-
Можливо. Просто там був пост, що їх не видавали.
-
Так они ж вроде написали что это касается только тех услуг, которые связаны с ДП Документ. Подписание доверенностей с этим не связано...
-
У мене чоловіку в Сумській області видали. Він змінював адресу реєстрації, і сказали, що без військового квитка не пропишуть. Пішов у воєнкомат, пройшов медогляд, і видали військовий квиток.
-
Вм17-18 ещё в Бердянске выдавали временное как вы говорите на А4 ...и не только тем кто не служил а и тем кто потерял или украли.сказали нет бланков на данный момент ( есть только дв тех кто на передовой)
-
У мене 5 осіб з родини ФОПИ і жодних проблем.Працюють,платять податки ,не жаліються і це все на ДОНБАСІ.Жодної корупції або навіть натяків .Тому які у Вас можуть виникнути проблеми чи питання в Канаді?
-
Ну возможно после 2008 года и выдавали, но я перестал ходить и отслеживать так как он не нужен был, сейчас я написал письмо в архив ЗСУ и жду архивную справку из карточки, которая точно заменит военный билет для подачи для IRCC, но не знаю или для консульства будет достаточно вместо военного билета. Во всяком случае в понедельник буду в консульстве и уточню, не факт что они что-то знают сейчас
-
Смотря откуда ...если с неплдконтрольноц територии тут все просто: как гости пришли они все данные сразу вывезли ..поэтому пусть через министерство проверяют.если вам это так необходимо...
-
С 1991 по 2008 точно не было бланков, я не знаю за последующие годы, да и смысл этого сейчас если уже решить невозможно. Вопрос только как консульства будут рассматривать для тех у кого нет
-
Але, я так розумію, що цей документ теж не буде дійсний. Оскільки в ньому нема свіжих печаток за 2022-2024 роки
-
Тільки що перевірила - чоловік і справді отримав не в 2008, а в 2009. Як було до того й після того, не знаю.
-
Вам для подачи нужно. Военик? Или. Позже по запросу как доп.докумегты? Мне например для подачи не надо .в консульстве и вэлектроном кабинете я регистрировался естественно не собираюсь им надо пусть ищат ....через Бердянск
-
У меня вообще было весело в 17 вернутся в Украину по делам пришел в военкомат моих данных нет.....с трудом через Киев восстановили в 21 м пришла в военкомат супруга ей надо было справку взять данных опять нет...ну она ничего не объясняла им ушла а в 22-м пришли к нам гости ..данные вывезли..
-
Да вопрос только в том или архивная справка заменит билет для подачи на паспорт.
-
Он отдал раньше
12 Jan 2024, 17:45
14 minutes ago