PR CUAET
-
Виза до 2025г.как и work permit
-
Ви абсолютно неправі
-
ладно я не юрист.. так что скорее всего я не прав, но както не логично
-
Не придумуйте. Ви взагалі можете перебувати легально в Канаді без візи, якщо ви вже тут і у вас є ворк перміт.
-
Есть ли у организаторов/руководителей/консультантов данной группы ссылка на сайте ircc по которой можно податься и попробовать оформить продление WP?
-
если виза у вас истекла то не позволено
-
Віза взагалі ніколи не є основою для ворк перміту
-
Це коли ми подавалися з України А зараз віза не є основою для ворк перміту. А ось ворк перміт є основою, щоб вам видали візу на термін дії перміту. Бо вам вже дозволено бути в Канаді
-
да вы правы, я уже посмотрел форумы юристов.. здесь кажется можно перебывать в стране без визы если вы не выезжаете из страны.
-
Можна просто роздрукувати витяг про реєстрацію з Дії.
-
А як бухгалтер погодився подати не всю інформацію? У мене теж був епоінтмкнт у центрі для ньюкамерів, але вона відмовилася подавати неповну інформацію. Тепер вам треба робити коригування декларації, так мені казала бухгалтер.
-
Ви, мабуть, плутаєте з візами для інших країн. В деяких країнах (принаймні, я знаю одну країну в Азії, де я жила тривалий час) віза має бути дійсна увесь час вашого перебування. В Канаді це працює не так. Тут віза потрібна саме для в'їзду
-
Пвдкажіть який документ треба надати пр виготовленні паспорта для підлітка, який підтверджує адресу реєстрації в україні?
-
Статус нахождения определяет пермит. Виза только приехал, уехал и до 6 месяцев в статусе туриста. При наличии визитор рекорд, стади, ворк пермитов они являются вашим статусом нахождения, а не виза и её может просто не быть.
-
Його не треба ПР, якшо він громадянин Канади
-
В формі не ставите галочку що він accompanying вас
-
Спасибо!
-
Нет
-
Не потрібно. Немає такої вимоги
-
Visa - the counterfoil on your passport - is an entry document and is used to travel into the country. A multiple-entry visa allows you to travel in and out of the country within the validity period of the visa. A single-entry visa is affords you only one entry; the visa is then used and invalidated. Work Permit - is a status document authorizing work and temporary residence in the country; this is a separate document issued at PoE upon landing of a worker or in case of renewal issued from CPC Vegreville. The validity period of the WP can extend beyond the validity period of the visa. (i.e. in some cases a visa is valid only for 6 months but a WP issued can be 1-2 years as based on the passport and/or employment contract, which ever is shorter). A WP validity typically does not extend beyond the validity of the worker's passport. Even if you have an expired visa, but a valid WP, you have valid status and authorization to work and reside in Canada until the expiry of the WP. Note however, to travel out of Canada and to return back, you will need a valid visa to re-enter the country. --- вот один из ответов, оф источников не нашел
12 Jan 2024, 17:45
5 minutes ago