PR CUAET
-
У меня тоже такое письмо, только я ничего не присылала дополнительно
-
Добрый день! Для информации. Отправили документы ( без Дии) на справку о несудимости в консульство 31 января. 25 апреля получили. Эдмонтон. Ждали 3 месяца.
-
Друзі. Я чула про програму отримання ворк перміт, по якій можна здати французьку на 5 і отримати закритий ворк перміт без лміа. На зустрічі з лоєром, нам сказали що програма тільки для франкофонів - людей, які >6 міс проживали перед цим у франкомовних країнах. Але на сайті ніде немає такої умови. Хто що знає з цього приводу? Можливо, хтось отримував так ворк перміт?
-
Та проблема в гуманітарній що там тільки 14000 заявок на цей рік і ми не підходимо бо е программа. Краще не займати чуже місце і хай гуманітарку отримають ті кому просто нема куди повертатись
-
Повернення було більше 2000$? Я чув в кого більше то довго розглядають. Я подавав 8 березня і нічого досі. Думаю сьогодні сходити до бухгалтера щоб перевірили статус
-
А куди мав прийти? Нам в консульстві видавали на папірці після подачі документів.
-
Дякую!!!
-
Може, ваша копія паспорта в них не відкрилася чи ще щось. Простять надіслати її
-
Ви сьогодні були?
-
Если что, всем чатом ждунов поедем в Аргентину)) будет своя украино-канадское комьюнити
-
Втрата житла в Україні не дуже допоможе, оскільки у вас, вірогідно, і в Канаді житла нема. А ще й чужа мова, нема місцевої освіти й досвіду роботи
-
Чи можна завірити форму 0191 на підставі ECOPR чи тільки фізичні картки потрібно надати нотариусу?
-
Ці чинники не мають значення для гуманітарної програми. Почитайте в закріплених повідомленнях є аспекти, на які треба акцентувати при подачі. Я з Маріуполя, то це питання вивчила вже досконально 😂
-
Для гуманітарної важлива не стільки ситуація у вашій країні, як ваша ситуація в Канаді. Наскільки ви інтегровані в місцеве суспільство, що можете назвати Канаду своїм домом, але не проходите за іншими програмами
-
Це ви з консулом розмовляли?
-
В Аргентине медицина бесплатная, даже нелегалам. Так что есть всегда выход.
-
Ні, немає такого.
-
Нема такого - вимоги прожити до цього у франкомовній країні.
-
Добре, дякую
-
Там є черга ? Чи роздивляються певну групу людей ? Наприклад якщо втратив житло, або територія де ти проживав до цього під окупацією
12 Jan 2024, 17:45
Post 154140 of 401483
8 minutes ago