PR CUAET
-
Я АОР отримала 20 березня, а дозапит на оплату (RPRF) - 17 квітня.
-
А що для цього потрібно ?
-
Доброго дня! Скажіть,будь ласка, якщо подаватись на GST та кліматичні, то пенсія з України вважається доходом?
-
так, наче до 2025 року
-
rv.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/print-569586.html
-
Чи є ще програма U4U?)
-
Не мелить дурниць, А відповідно до Податкового кодексу України, доходи в Україні та за її межами таких осіб, мають бути оподатковані відповідно до чинного законодавства.
-
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, якщо диплом європейського зразка, то для евалюації не потрібно замовляти перекладу? І чи потрібно у апостиль висилати оригінали поштою?
-
Если у вас документы внесённые в систему Обериг и есть на документах штрих код то ничего делать не надо. Иначе: - подача документов, - влк, - учебка ну или просто внесут в Обериг. Ответ получен от представителя тцк.
-
Як оформити U4U?
-
Так, це теж ваші доходи. Можливо, хтось з учасників порадить, як саме правильно задекларувати пенсію
-
Нічого не будуть питати якщо тільки раніше не оформляв біженство
-
Дякую
-
І скільки коштує ?
-
Дякую за відповідь! Чи можу написати Вам у приват, будь ласка?
-
Якщо він двома мовами, одна з яких англійська або французька, то переклад не потрібен. В Апостиль юа ви надсилаєте сканкопії документів (в кабінеті обираєте Дистанційне подання)
-
Нажаль, Євгеній зараз не допомагає в зв'язку деякими обставинами. Буду вдячний якщо хтось може поділитися іншими контактами для Китаю. Дякую.
-
А номер COPR з трекеру не співпадає з тим, що на картці? Просто цікаво)
-
Добрий день, маю таке запитання: Анкета на ЕЕ та на CUAET має розбіжності в секції робочого досвіду. Для Express Entry я підтверджуватиму досвід, який не вказаний в анкеті CUAET через обмеження системи на введення полів з однаковими датами. Роботу з анкети CUAET планую помістити у Personal History. Чи потрібно додавати LoE з поясненням, чому моя робота із reference letter для ЕЕ не присутня в старішій анкеті на CUAET?
-
Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago