PR CUAET
-
Так, завжди скани оригіналів + переклад в одному файлі.
-
маловірогідно до 90 днів тільки виготовлення + доставка ще скільки-то, навіть експрес
-
Всім привіт , підскажіть будьласка, чи потрібно долучати орігінали документів на рідній мові? Бо в чек листі цього не вказується , наприклад свідоцтво о некаральності…
-
Добрий день, якщо вийде зловити слот на травень вони встигнуть зробити до 14 липня паспорт?
-
Доброго дня. Так дізнався. Довідка з тієї країни, де ви перебуваєте в момент подання заяви, має бути просто свіжою — зазвичай не старше 3 місяців. Довідка з країни, яку ви на момент подання заяви вже залишили, повинна покривати весь термін перебування в цій країні до останнього дня; якщо після дати, зазначеної у довідці, ви більше не відвідували цю країну, термін дії довідки не обмежений. Незалежно від терміну дії документів, імміграційна влада завжди може запросити свіжіші — на свій розсуд. З довідками про несудимість це стандартне правило, з рештою документів таке відбувається набагато рідше. Тож якщо ви тут більше 6 місяців і взяли, взяли довідку і не повертались в країну з якої жовідка вона є діючою, але можуть і свіжу запросити.
-
При записи нет, при подаче уже на месте, на сайте есть список документов.
-
Тому їм треба писати на імейл і пояснити ситуацію Щоб консульство записало хлопця без слота
-
А так щоб будь яких чоловіків щоб приймали тут ще такого не писали
-
Вони інвалідність по слотах зловлених не перевіряють а просто відміняють, я написав за відведені години
-
При записи надо еще и какие-то документы прикладывать??
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/client-support-centre.html
-
Обов'язково напишіть їм на імейл і поясніть ситуацію. Мають прийняти і також надати можливість записатися без слоту.
-
Напишіть їм на пошту і поясніть ситуацію, а вони вже скорегують що робити. Саме інформація від них буде найточнішою у Ваших подальших діях
-
читайте внимательней и меньше слушайте тех, кто ничего сам не знает
-
А я то думав моя ловля закінчилась(
-
В мене була точно така ситуація, хоч з бухгалтером і подавали ми всі дані. Я їм телефонувала (в CRA) і вказала доходи до приїзду в Канаду за 2021-2023 роки
-
Тобто моя мама може сама поїхати і я навіть там не потрібний?
-
Знайома нещодавно літала з Монреаля в Україну в Одесу робити паспорт дитині, за тиждень все зробила (подавалась вже там в Україні і через декілька днів забрала паспорт і назад)
-
А ну то естественно, понятно
-
Паспорти виготовляються в Україні, а їх потім везуть до Канади
12 Jan 2024, 17:45
154350/443373
about a minute ago