PR CUAET
-
21 січня подача документів Сьогодні отримали номінацію, після дозапиту документів
-
Я так розумію навіть чоловікам які легально виїхали згідно закону зараз паспорти не оформляють ?!
-
На продовження паспорта слот не потрібен. Лише на виготовлення нового
-
Дуже дякую 🙏 А по Едмонтону інформації немає?
-
В мене продовження
-
Або ж якщо в хлопця є банківська картка України або Дія - з його акаунта можна. Дітям слоти не скасовують
-
Дуже дякую!!
-
І щоб уникнути проблем, що слот скасують, краще його не ловити з акаунта батька. А ловити з вашого акаунта
-
Завтра о 18 по Торонто
-
Виготовляють. Але треба впіймати слот. Живої черги на виготовлення нового паспорта нема
-
Вітаю,хтось можливо знає,на цьому тижні передбачаються слоти?
-
Так, продовження паспорта робиться в живій черзі (це буде штамп у паспорті, що його продовжили).
-
Теж знайшла, дякую
-
Подача на WP 10 березня. Сьогодні апрув на нових три роки. Перший був також на повних три. Дочка подавалась з додатковим листом щоб дали до дати закінчення маминого перміту оскільки вона ще депендент. Дали на три роки не залежно від маминого перміту.
-
Если сыну 16 лучше ему оформить новый паспорт, тем более что завтра во всех консульствах открывают слоты. Не известно что будет дальше. Детей хоть уберечь от этого всего!😔
-
Якщо я не помиляюсь, то продовжують лише якщо паспорту лишилось 2 місяці чи менше Але вам краще це уточнити
-
Привіт! Знаю що міліон раз це вже обговорювалося ! Проте будь ласка, поясніть мені, динозаврику, ще раз 🙏🏼 Іду робити в Торонто дитячий паспорт, як оформити ДОСТАВКУ ПАСПОРТУ НАЗАД ДО КАЛГАРІ щоб другий раз за ним не летіти? Щиро дякую 🙏🏼🌷
-
А де знайшли?
-
Читав але не зрозумів
-
Одночасно можна мати 2 діючі паспорти. Ваш син має право на оформлення нового паспорта. І буде їх в нього 2
12 Jan 2024, 17:45
Post 154429 of 408140
4 minutes ago