PR CUAET
-
Багато хто і за місяць зовсім встиг. Я до теперішнього часу не розумію, чого саме мені так пощастило.
-
Апостіль пакет для вес з перекладом робив 3-4 тижні і ще місяць з самого вес чекали лист. Загалом до 2х місяців було.
-
Это за сервис 1170$ или за аппликацию с биометрией цена??? Потому что биометрию надо платить 85$ и за апликацию 1085 $ это сумму которую надо заплатить за гос услуги. И как я понимаю ещё около 1100 за услуги? Я правильно понимаю?
-
Тоді хай поспішить, ви по ньому все отримаєте автоматом, подасте аплікацію без всяких треба
-
Чи можна податись на ПР коли у головного апліканта є новий паспорт, а у коммон-лав партнера лише продовжений?
-
Я почала процес 5 травня, мені прийшло 5 серпня. Так ще мені спеціаліст з апостіль юа така поморожена на всю голову попалася, що знайомий у Києві раз пʼять лічно приходив до них і лаявся. Тільки тоді все рухалося. Ні на які меседжі або емейли вона не відповідала ніколи, ні разу. Для мене це було один жах. Я відправила їй все 5 травня, до вес вона відправила все 5 июля, через 2 місяці зі скандалами, вона хотіла відправити 15-20 июля.
-
Так, ми Українці. Ще не отримує піар.
-
Вітаю 🙌 Маю питання, прошу допомогти Дочка отримала візу уже другий раз ( до речі в продовжений паспорт поставили візу) Перший раз була visitor зараз worker І зараз питання Зараз їй треба буде ще подаватися на ворк пермінт ? Для того , щоб працювати У нас у всіх visitor було спочатку
-
По моїм спостеріганням есорп зараз отримують ті в кого АОР був серпень-вересень. Дивлюся в іммітрекері. 90 відсотків Індія та Китай. Вони забили чергу своїми заявками). Беруть кількістю)
-
Доброго дня,скажіть скільки часу триває розгляд підтвердження диплома через WES?
-
Нам дзвонили, сказали мані ордер неправильний. Ми переробили і відправили новий. Тому буває важливо
-
Він українець? Ви українка? Він отримує піар вже? Якщо так, то ви зможете подати на піар по ньому. Ворк перміт вам буде після отримання піар не потрібен вже.
-
Можливо хтось стикався, ми відправили в укр.посольство документи для довідки про несудимість,але в анкеті яку заповняли забули вказати номер телефону,це важливо чи ні?)
-
скоріше фейк
-
Вітаю, маю питання. Чи зможе мій чоловік який перебуває в Канаді, літом зробити мені запрошення до нього і чи зможу я таким чином отримати WP , до 31.03. 2024 не встигаю з дітьми приїхати. Бачила таку інформацію для чоловіків, чи можна жінкам теж так зробити? Чи це реально, чи це все таки фейкова інформація Дякую!
-
Дякую
-
Біометрія на тимчасове і постійне проживання дві різні речі. В вас дійсна на 10 років тільки для тимчасового. Треба нову здавати на ПР.
-
Она работает с нотариусом? Или commissioner for oaths?
-
А кто заверяет переводы?
-
Это женщина с много лет стажа , работает из дома
12 Jan 2024, 17:45
1553/443387
less than a minute ago